Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Holon - o se taulaga i Isaraelu na fausia i luga o le oneone

Pin
Send
Share
Send

O Holon (Isalaelu) e ala i lona i ai, na matua teʻena le faʻamatalaga e leai se mea e mafai ona fausia i luga o le oneone. O uluaʻi faʻamatalaga o le nofoia o loʻo maua i le vaitaimi o le Feagaiga Tuai ma talu mai lena taimi o le taulaga na tu mausali i luga o le eleele, ma talu mai le amataga o le seneturi talu ai na vave ona atiina ae.

Mea moni manaia! O le igoa o le nuu o lona uiga o le "oneone". I le gagana a le lotoifale, o le oneone o le Hol, o lea la, e faʻaleoina lemu ai e tagata o le nuʻu le igoa o lo latou nuu - Hollyon.

Ata: Holon, Isalaelu

Faʻamatalaga o le taulaga o Holon

O le taulaga o Holon o loʻo tu i le ogatotonu o le atunuʻu ma o se vaega o le Tel Aviv District. O le sone alamanuia o le nofoia o le lona lua sili ona faʻatuatuaina ma sili ona tele i le atunuʻu. I le faʻaopopoga i pisinisi alamanuia, aganuʻu ma polokalame aʻoaʻoga o loʻo olaola i le taulaga, o le faʻataʻitaʻi aʻoga valaʻaulia tamaiti aʻoga. O Holon e taʻua o le laumua o tamaiti a le atunuʻu, ona e tele aʻoaʻoga, faʻafiafiaga faʻalapotopotoga, faʻalapotopotoga i tausaga uma e faia ai le tele o kanivale, e faʻatatau i le aso malolo o Purim.

Tuaoi o Holn:

  • sisifo - tuaoi i Bat Yam;
  • i saute - tuaoi ma Rishon LeZion, ae o le teritori o 2 km i le va o taulaga e lua, o le Holon, e le o nonofo ai;
  • matu - Holon pasi atu i le nofoia o Azor;
  • sasaʻe - toʻotoʻo i le alatele numera 4.

O le faitau aofai o tagata e sili atu nai lo 192.5 afe tagata. O le lona fa o 'aʻai tele i Isaraelu.

Faʻafefea ona aliali mai le taulaga

Aʻo leʻi oʻo mai Isaraelu, na maua e nai tagata Iutaia se oneone oneone i saute o Jaffa. E lima nofoaga na faavaeina ai i luga o lenei teritori, peitai, e oʻo mai i le 1937, na faia le tonu e tuufaatasia. Ona aliali mai ai lea o le taulaga o Holon. O le tusi tomua a le fono a le lotoifale na tusia i le 1940, lua tausaga mulimuli ane palota na faia, na o le 1950 Holon na ave i ai le tulaga o se taulaga.

O tagata muamua o le nofoaga na galulue i Tel Aviv, ae na latou fausia fale iinei, talu ai e le o tagata uma na mafai ona totogiina i se tasi o sili ona tele nofoaga i Isaraelu. Ua oʻo atu i le 1941, e lima poloka na aliali mai i Holon. I le 1948, i le taimi o le Taua o le Tutoʻatasi, na faamutaina ai e le ami a Arapi le fesootaiga i le va o Holon ma Tel Aviv. I lenei tulaga, na faʻaleagaina uma fesoʻotaʻiga. Lenei aso o se manuia, manuia 'aʻai ma le tele numera o paka, sikuea, faʻatauga nofoaga, taʻaloga complexes. Sili atu i le 45 afe tagata o loʻo aʻafia i le vaega o pisinisi.

Lelei e iloa! O Holon e le taʻua o se taulaga, ae e le taofia ai le toʻatele o turisi, ma e fiafia foʻi tagata o le atunuʻu e omai ii i tafaoga. E lagolagoina e le malo le lautele o polokalame faaleaganuu, faafetai i nofoaga fou mo faafouga ma atinaeina o tamaiti e masani ona aliali mai i le taulaga.

Mataaga ma faʻafiafiaga

O pulega e vaʻaia faʻafiafiaga, faʻafiafiaga faʻaleaganuʻu o tagata nonofo ma tagata asiasi o le taulaga. I Holon o loʻo iai le fale faʻafiafia "Beit Yad Lebanim", o konaseti, faʻafiafiaga e masani ona faia, e mafai ona e asia le tele o fale mataaga ma fale ata. O le taulaga e matua lanumeamata - o fua saoloto uma o le pulega o taumafai e toto laau ma fugalaʻau.

Ata: le taulaga o Holon i Isaraelu

Fale Mataaga a Tamaiti

O se falemataaga fesoʻotaʻiga e asiasi ai tagata asiasi i ni mea ofoofogia e ala i komepiuta, musika, televise. E faigata ona suʻe se fale mataaga i le lalolagi e mafai ona maua ai e tamaiti se lagona faʻamalosi. O le autu faʻaaliga o le tosina atu o oe e mafai ona paʻi ma tofoina mea uma iinei. Malaga Taʻiala faʻatasi ma vaega o tamaiti i lenei faigamalaga ofoofogia i le aluga o taimi.

O le falemataaga o loʻo ofoina atu ai nisi o polokalame o taʻamilo. O le sili ona lauiloa o le "Talanoaga i le Pogisa". E faʻamalosia tamaiti e faʻatofu i latou i le lalolagi o le tagata tauaso - e moeiini o latou mata ma taumafai e faʻailoa leo, manogi ma tofo. E maitauina o le faigamalaga e taʻitaʻia e se tauaso, na te taʻitaʻia se vaega o tamaiti i totonu o potu pogisa atoa. I potu uma, o tagata e i ai se maʻai lagona o le manogi, faʻalogo, paʻi. I le iuga, tagata asiasi mai e aumaia i se pa, lea e mafai ai ona latou faʻatau se mea ma totogi i le pogisa.

Lelei e iloa! Faʻalogo faʻalelei i le taʻiala - o le a ia taʻuina atu ia te oe le mea o loʻo tu ai sitepu, tulimanu, pu. O tafaoga taʻitasi e faʻauma i se talanoaga ma le taʻiala.

O le isi e le o se mea e faʻaosofia ai le fiafia, o se lalolagi e leai se pisa e faʻataʻitaʻi i le ola o le tagata tutuli. E faʻatagaina oe e le polokalame e atiaʻe ni auala e le faʻaaoga ai ni talanoaga.

I se faʻaopopoga, o le falemataʻaga talimalo faʻavae semina luga o talafaʻasolopito o tala malie, tusitala, faʻaalia ai lilo o togafiti.

Faʻamatalaga aoga:

  • asiasiga tau: tagata matua - 62 sekeli, tamaiti i lalo ole 9 tausaga le matua ulufale e leai se totogi;
  • galuega faʻatulagaina: mai le Aso Sa i le Aso Lua ma le Aso Tofi mai le 9-00 i le 11-30, i le Aso Lulu - 17-00, i le Aso Toʻonaʻi - 9-30, 12-00 ma le 17-30;
  • tuatusi: Mifratz Shlomo auala, i tafatafa o le Yamit 2000 paka;
  • o le umi o le tafaoga e tusa ma le 2 itula.

"Yamit 2000"

O le lona lua sili ona tele ma tele paka vai i Isaraelu. O aso uma e maua ai le afe ma afe o malo, o loʻo i ai le tele o filifiliga o mataaga, vai taele. E i ai le SPA nofoaga tutotonu. O le paka vai o loʻo tu i le ogatotonu o Holon ma e aofia ai le lautele o le 60 afe sikuea mita.

E te manaʻo e tofo i le adrenaline? Filifili vai faatosina:

  • "Kamikaze";
  • Le Vortex Cosmic;
  • Faʻi Faʻi;
  • "Amasone";
  • "Nuanua".

O loʻo iai ni mea sefe ile vaituloto mo tamaiti, ma leoleo o loʻo vaʻavaʻai pea i tamaiti.

O le nofoaga tutotonu o le SPA o se nofoaga e te lagona ai le toe fanaufouina pe a maeʻa le tele atoa o faʻamalologa ma toe faʻafouina taualumaga. E ofaina ai e tagata tafafao se atinae tetele - o taele, loka, laulau, nofoa ma sofa, o se cafe.

Faʻamatalaga aoga:

  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: yamit2000.co.il;
  • taimi faigaluega: mai le Aso Sa e oʻo ile Aso Tofi - mai le 8-00 i le 23-00, Aso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi - mai le 08-00 i le 18-00;
  • tuatusi: Mifrats Shlomo auala, 66;
  • ticket ticket - 114 sekeli, tamaiti e ova atu ile 3 tausaga le matutua totogi atoa le pepa;
  • O le nofoaga spa e matala mai ia Me ia Setema, ulufale e 15 sekeli;
  • i le pusameli latou te faʻatau atu pepa mo le 10 asiasiga, o le tau e $ 191;
  • e i ai le paka i luma o le faitotoʻa o le vai paka;
  • E masani ona pasi pasi a Dan mai Tel Aviv i le paka vai.

Falemataaga Fuafuaga

O le falemataaga na faʻafeiloaʻia malo talu mai le 2010; i le taimi na i ai, o le tosina na aoina le tele o numera lelei iloiloga, ma na faʻapea foi ona tauaʻaoina faʻailoga faʻavaomalo.

Mea moni manaia! O le ata o se tasi lea o faʻamuamua faʻatonuga faʻatau atu i Isaraelu, o lea na valaʻaulia ai le aliʻi tusiata lauiloa o Ron Arad e fausia le poloketi.

O le fale na avea ma faʻatusa ma iloa lelei - e faʻatumuina i lima lipine, o le faʻatusa o fugalaʻau e ola i le toafa. I le vaʻaia, o "lipine" e pei o le fusi Mobius, faʻapena foʻi ma faʻavae o papa o fanua i le toafa. O le faʻaaliga o loʻo tu i totonu o lua potu. O loʻo faʻaalia mai le aoina i vaega autu e fa:

  • galuega faʻasolopito;
  • galuega faʻaonapo nei;
  • faʻaaliga na faia e le faʻasologa taʻitasi o le fale mataaga;
  • le sili suʻega pepa o tamaiti aʻoga suʻesuʻe i tisaini aʻoga i Isaraelu.

O le fale mataaga masani ona faʻatautaia ni faʻaaliga o mea e mafai ona e vaʻaia ai uluaʻi ata tisaini i pisinisi eseese ma faʻatonuga.

Mea moni manaia! Sili atu ma le 80 afe turisi asiasi i le falemataaga taʻitasi tausaga.

Faʻamatalaga aoga:

  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.dmh.org.il;
  • taimi faigaluega: Aso Gafua ma Aso Lulu - mai le 10-00 i le 16-00, Aso Lua - mai le 10-00 i le 20-00, Aso Tofi - mai le 10-00 i le 18-00, Aso Faraile - mai le 10-00 i le 14-00, Aso Sa - aso malolo;
  • tau o pasese: tagata matua - 35 sekeli, tamaiti aʻoga - 30 sekeli, tamaiti mai le 5 i le 10 tausaga le matutua - 20 sekeli;
  • tuatusi: Pinhas Eilon auala, 8;
  • o le fale mataaga ei ai lana lava paka, ulufale mai OrnaPorat auala.

Tel Giborim Park poʻo le "Hill of Heroes"

O se paka matagofie, filemu, e le taumateina le aoga o le vaʻai. Lenei e mafai ona e litaea, faitau, mafaufau, savali i totonu o fugalaʻau fugalaʻau ma vao. Mo tagata fiafia i faʻamalositino olaola, o loʻo iai malae taʻaloga, ala mo faʻaseʻe ma faaseʻe faaseʻe. E i ai nofoaga pikiniki ma gazebos mo papakiu ma papakiu. O se fale mataaga ma se fale faʻafiafiaga o loʻo faʻatautaia ai le teritori o le paka, lea e masani ona faia ai faʻafiafiaga ma konaseti.

O le laufanua ma le teuteuga e fealofani faʻatasi - o maupuepue, afu na fausiaina, na totoina ni pama, faʻapipiʻi ata ma siva. O le paka e mama ma tausia lelei, o le ae mauaina i taimi uma se tulimanu e leai se tasi e faʻalavelave ia te oe.

Lelei e iloa! E masani ona omai tagata iinei e faʻataua le goto o le la; tuu ese ia le itiiti ifo ma le lua itula e asiasi ai i le paka.

Holon aso malolo

E ui lava i le mea moni e faapea o le taulaga o Holon i Isaraelu e le o i ai le tulaga o se nofoaga malolo, e le faigata ai ona saili se nofoaga e nofo ai.

  • O le tau masani o fale i le aso e tusa ma le 570 sekeli;
  • tau i fale talimalo - mai le 105 sekeli,
  • i faletalimalo 2-fetu - 400 sekeli,
  • i faletalimalo faʻatolu - 430 sekeli,
  • ma i fale maualuluga faletalimalo e tatau ona e totogia mea e nonofo ai mai le 630 sekeli i le po.

Meaʻai i Holon o loʻo tuʻuina mai foʻi mo tofo ma paketi uma. O le filifiliga sili ona paketi o le 'aiga aoauli i le faleoloa meaʻai vave, lea o le tau e tusa ma le 45 sekeli mo le lua. Afai e te fuafua e 'ai i se faleʻaiga taugofie, ia sauni e totogi mai le 50 sekeli mo le tasi, o le siaki i le faleʻaiga ogatotonu (aoauli mo le lua) e 175 sekeli.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau, o fea le taimi sili e alu ai

O Holon, pei o le ogatotonu o Isaraelu, e pulea e le Metitirani tau, o ia lea e mautinoa le faʻamafanafanaina o le ea i le tausaga atoa. O masina sili ona vevela e le taumate o le taumafanafana - e oʻo atu i le + 32 ° C Peitai, aso vevela e tupu foi ile afa lona lua o le tautotogo. E liliu le vevela ia Setema, ae ua uma ia Oketopa ma Novema o le vevela e fai lava si mafanafana.

O le taumalulu, lea e tumau ia Tesema ia Mati, e iloga i le tau mafanafana - i le averesi, o le vevela o le ea e naʻo le 10 tikeri lalo ifo i le taumafanafana. O le masina sili ona malulu o Mati, o le vevela i le ao o le + 17 ° C, ma ia Tesema i le vevela o le + 20 ° C e mafai foi ona e aau. I le auala, o le vai vevela eseese mai + 18 ° C i le taumalulu i le + 28 ° C i le taumafanafana.

Lelei e iloa! O le vaitau o le taumalulu e iloagofie i le timuga o le tau, a o le taumafanafana i Holon e matutu.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona sau mai le malaevaʻalele a Ben Gurion ma mai Tel Aviv

O le auala e pito sili ona faigofie, saoasaoa ma sili ona mafanafana e sau ai mai le malaevaalele i Holon o le taxi. O le mamao e na o le 11 km, o le tau o le malaga mai le 31 i le 39 sekeli. E mafai foi ona e tusiina se fesiitaiga mai le malae vaʻalele i lau faletalimalo i Holon.

Lelei e iloa! Tagata savali e mafai ona savali mai Tel Aviv i Holon. O le faigamalaga e tusa ma le 1.5 itula. E tatau ona e savali laititi atu i le 9 km.

I le pasi mai Tel Aviv

O Holon e tu e le mamao mai Tel Aviv, o lea e faʻatutu ai fesoʻotaʻiga i le va o nofoaga e lua. E o ese pasi mai le nofoaga o pasi, faʻapea foʻi ma nofoaafi tutotonu. O le felauaiga aofia ai le mamao o 12 km i le 15-18 minute, o le pasese o 5 ILS sekeli. O le masani a vaalele e 40 minute.

I le nofoaafi

Tele turisi fiafia e malaga i nofoaafi e faamemelo i le matagofie vaaiga mai faamalama o le taavale solofanua. E mafai ona e oʻo atu i Holon i nofoaafi e mulimuli ile laina: Risholet Cerion - Holon - Tel Aviv - Herzliya. O le pasese e mai le 6 ILS i le 15 ILS, o le tele o vaalele e mai le 40 i le 90 minute.

I le taavale

O se isi mataupu o le totogiina o taʻavale. O le tautua e manaʻomia, o lea e matua faigofie ai ona maua se mautotogi ofisa, e avanoa i le malae vaʻalele. Totogi - mai le $ 35 i le $ 125. E tatau ona e totogiina le $ 15 mo inisiua.

Lelei e iloa! Oe mafai ona totogi se taʻavale i le tasi nofoaga ma faʻafoʻi i le isi. Totogi tautua - $ 10.

Tau ile itulau e mo Ianuari 2019.

Pei ona e iloa atu, o Holon (Isalaelu) o se 'aʻai mataʻina e aoga ona vaʻai iai. E manaia mo tagata matutua ma tamaiti, talavou tafafao ma tagata matutua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le Lafu Mamoe Itiiti - Luavalu Siblings Gospel Song 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com