Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le mea e vaʻai i Abu Dhabi - TOP mea matagofie

Pin
Send
Share
Send

O le United Arab Emirates o se tulaga tulaga ese ua liua i se manuia atunuʻu i lalo o le afa seneturi. I aso nei, o le Emirates o loʻo ola manuia, e pei foi o la latou laumua lanu. Abu Dhabi o le taulaga sili ona lanumeamata i le atunuʻu, e taʻua foi "Manhattan i Sasaʻe tutotonu". O iinei e mafai ai ona e vaʻaia ma ou lava mata le felagolagomaʻi o tu ma aga i sasaʻe ma le fausaga o ona po nei. O la matou iloiloga e tuʻufaʻatasia i nofoaga sili ona manaia i le laumua o le UAE. Abu Dhabi - mataaga, tofo tulaga ese, tamaoaiga ma tamaoaiga. Ina ia faʻafiafiaina le malaga ae tuʻu naʻo lagona lelei, ave ma oe se faʻafanua o Abu Dhabi mataʻaga ma ata ma faʻamatalaga.

Ata: vaaiga i Abu Dhabi.

Le mea e vaʻai i Abu Dhabi na o oe lava

I ni nai sefulu tausaga talu ai, o le laumua o le UAE o se toafa, ae ina ua maua le suauʻu, na amata ona atiaʻe vave le taulaga. O aso nei, e faʻaopoopo i mea mataʻina, Abu Dhabi (UAE) o loʻo iai ona po nei, futuristic fale na fausia e tusa ma tekonolosi fou.

Tele turisi oe na mafai ona vaʻai i le laumua o le UAE i a latou lava tusi o le taulaga foliga tutusa ma mafaufauga o se saienisi tala fatu. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o le tele o tupe o loʻo teuina i soʻo se mea e tosina iai Abu Dhabi i luga o le faʻafanua. Seʻi o tatou vaʻai i se mea e te mafai ona vaʻai ai i le tau sili ona taugata o le lalolagi naʻo oe lava.

Faletusi o Sheikh Zayed

O le tosina o se faʻailoga o isalama ma o le nofoaga e sili ona asiasi iai i Abu Dhabi. O le fausiaina o le mosque na maeʻa i le 2007, ma le tausaga mulimuli ane, na faʻatagaina ai sui o faʻamatalaga uma e ulufale i totonu. O le aulelei mana o le faletapuai o loʻo faʻaalia mai i le matagofie tusiata fale ma mauoa mea - maamora, tioata lanu, maʻa taua-taua.

Faʻamatalaga aoga:

  • faatosinaga o lo oi ai i le va o alalaupapa e tolu Maqta, Mussafah ma Sheikh Zayed;
  • o le alu na o oe e sili ona talafeagai mai le pasi nofoaga - pasi pasi # 32, 44 poʻo le 54, tu - Zayed Mosque;
  • oe mafai ona vaʻai i le mosque i aso uma seʻi vagana le Aso Faraile mai le 9-00 i le 12-00;
  • e avanoa fua le faitotoʻa.

Mo nisi faʻamatalaga i luga o le mosque, vaʻai lenei tusitusiga.

Falcon falemaʻi

Na faʻaalia e tagata o le atunuʻu lo latou alofa i falekala i se auala sili ona manaia - o le falemaʻi falcon e naʻo le pau lea o faʻalapotopotoga faʻafomaʻi i le lalolagi e togafitia ai, faʻalauteleina ma aʻoaʻo ai manulele tuli Ia mautinoa e te asia le mea e tosina i ai, ae maise pe afai o loʻo e malaga ma tamaiti.

O loʻo ofaina e le nofoaga faʻafomaʻi le lisi atoa o auaunaga mo le soifua maloloina o manulele. Talu mai lona amataga - talu mai le 1999 - sili atu ma le 75 afe falcons na togafitia i falemaʻi. Tausaga uma pe a ma le 10 afe manulele ulufale i le falemaʻi mo suʻesuʻega ma togafitiga.

Mea moni manaia! I aso nei, o le tautua a le falemaʻi o loʻo faʻaaogaina e le gata i tagata nonofo i Abu Dhabi ma United Arab Emirates, ae faʻapea foi le tele o setete o Sasaʻe tutotonu - Bahrain, Qatar, Kuwait.

Faʻafetai i le mamana, faʻaonapo nei faʻavae tekonolosi ma sili ona agavaa faʻapitoa, o se isi falemaʻi na tatalaina i luga o le faʻavae o le falemaʻi e avatua fesoasoani i manulele uma. Ma i le 2007, na tatalaina se nofoaga fagafao tausi i Abu Dhabi.

Mo turisi, o le Nofoaga Tutotonu faʻaavanoaina mo nisi asiasiga itula; iinei oe mafai tutoʻatasi asiasi i le falemataaga, savali i totonu o aviaries ma tulaga ese ituaiga o manulele ma faʻalogo i tala matagofie e uiga i le olaga ma masaniga o falcon. Ia mautinoa e aumai lau meapueata ma oe e puʻeina ai ni ata e le masani ai.

Faʻaaliga! Afai e te manaʻo e uu se mea, o le a talimalo oe i le faleʻie masani a Arapi mo se taumafataga manaia o le aoauli ma se tofo i sasaʻe.

Faʻamatalaga aoga:

  • le faʻasologa o le asiasi atu i le falemaʻi falcon mo turisi: mai le Aso Sa e oʻo i le Aso Tofi, mai le 10-00 i le 14-00;
  • afai e te manaʻo e te vaʻai i le falemaʻi manu, o le aso ma le taimi e tatau ona muai tusi;
  • o loʻo tu le falemaʻi e le mamao mai le malae vaʻalele a Abu Dhabi, ni nai kilomita mai le Swayhan Bridge;
  • e fai lava si faigata ona faimalaga mamao ma naʻo oe, o le tali sili ona lelei ole ave taxi;
  • 'Upega tafaʻilagi aloaia: www.falconhospital.com.

Ferrari Lalolagi Autu Paka

O lenei faatosina tulaga ese na fausia i luga o le Yas Island ma faaletausaga tosina miliona o tagata tafafao maimoa e fiafia i le saoasaoa, adrenaline ma naʻo le fia vaʻai taʻavale taʻaloga taʻavale. O le paka ua matua atagia mai ai le lotoifale o tagata fiafia i le fiafia i mea taugata ma le manaʻoga e ola i le sili ona matagofie.

Lelei e iloa! E mafai ona e alu i le paka mai malae vaʻalele e tolu - o le auala mai le malae vaʻalele o le laumua o le a alu ai le 10 minute, mai le malae vaʻalele i Dubai - 1.5 itula ma mai le malae vaʻalele i Sharjah - 2 itula.

O le paka o se ufiufi fausaga ma le vaega o le 86 afe sikuea mita. ma le maualuga o le 45 mita. O le elemene autu o le tosinaga o se tioata alavai, ma o le sili ona asia tosina o se faʻataʻitaʻiga o le sili ona lauiloa tuʻuga i le lalolagi - Fuafua 1.

Faʻamatalaga aoga:

  • o le paka o loʻo i ai se aʻoaʻoga a tamaiti ma se faiaoga faʻapitoa;
  • e tele faleʻaiga i le paka;
  • le tau o tiketi mo le asiasi i le paka mo le aso e tasi: o se tagata matua - 295 AED, mo tamaiti e sili atu i le 3 tausaga le matutua ma tagata litaea - 230 AED, tamaiti i lalo o le tolu tausaga le taliaina e leai se totogi.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le paka ma ona mataʻaga, vaʻai i lenei itulau.

Fuafua 1 tuuga tuuga

A faʻapea o oe o se tagata fiafia tele i le saoasaoa ma tuʻuga, ia mautinoa e tusi se maimoaga i se tasi o sili ona lauiloa Formula 1 taʻamilosaga i le lalolagi - Yas Marina. E ofaina e le kamupani tagata malaga eseʻese polokalame faʻavae e fuafua i le tikeri o sauniuniga o turisi ma ona manaʻoga:

  • "ave taʻavale";
  • "Pasese";
  • "Lesona i le aveina o se taʻavale tuʻuga";
  • "Avetaʻavale lesona".

O le tau o le pasiina o le tuuga auala ia oe lava faʻalagolago i le filifilia taʻavale Afai e te manaʻo e tiʻetiʻe se taʻavale tuʻuga ma se nofoa vaalele tatala, e tatau ona e totogiina le 1200 AED. Mo moni connoisseurs o tuuga, le kamupani ofaina se maimoaga i le ala i se moni tuuga taavale. O le tau o le malaga e 1500 AED. O le tuʻuga e puʻeina e mea puʻeata faʻapipiʻi i luga o le umi atoa o le ala, ina ia mafai ona e manatuaina le manatuaina o le asiasi atu i le ala o se faʻamanatuga.

O le isi talosaga a le kamupani o se taʻavale mafai ona faʻaaogaina e faʻatagaina ai oe ona oʻo i le maualuga o le saoasaoa ma pasi uma i ai le ala. Tau o le tautua - 1500 AED.

Mea moni manaia! Eseese mea na tutupu o loʻo faia ile auala. O se tasi e sili ona lauiloa ole Yas Drift Night. Ole tuʻuga ole po lea, e mafai ai e tagata uma ona faʻaalia o latou tomai mo le lua minute. E fa itula le umi o le mea na tupu. O le tau o le ticket e 600 AED. A e manaʻo e te tausisi i tuʻuga, e tatau ona e lesitala.

Faʻamatalaga aoga:

  • ia vaʻai ia oe lava le tuʻuga ala, oe manaʻomia le tusi le aso ma le taimi;
  • e avatua uila vilivae uila e aunoa ma se totogi, e mafai ai ona e tietie i le auala atoa;
  • vai coolers o loʻo faʻapipiʻi luga o le auala atoa;
  • siaki aso o avanoa maua fua i le ala i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia;
  • pasi E-100 ma le E-101 o ese masani mai le malae vaʻalele i le motu, pasi i le motu tuʻua mai le Al-Wadha taofi, oe mafai foi ave taxi;
  • faletalimalo lelei na fausia e le mamao mai le ala, o loʻo iai le Formula 1 autu paka ma isi faʻafiafiaga;
  • pepa faʻatau mafai ona faʻatau luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le pusa ofisa;
  • 'Upega tafaʻilagi aloaia: www.yasmarinacircuit.com/en.

Louvre Abu Dhabi

O le faʻatosinaina i le laumua o le UAE, e ui lava o loʻo iai le igoa o le falemataʻaga Farani lauiloa, e le o lona paranesi. O sui auai o le poloketi o sui o le UAE ma le Association of French Museums. I lalo o tuutuuga o le maliliega, o le taʻutaʻua Falani falemataaga saunia le faʻailoga Arapi ma lona lauiloa igoa ma nisi faʻaaliga mo le sefulu tausaga.

Manaia le iloa! Tagata tafafao maimoa o loʻo laki e asiasi i le gagana Arapi o le Louvre maitau e le mafai ona faʻailoa le tamaoaiga ma le siʻosiʻomaga o le tosina i upu. Naʻo le tasi totonu o le fale mataʻaga, e mafai ona e tutoʻatasi lagona le matagofie faʻataulaitu o le foafoaga.

I fafo atu, o le fale mataaga e le faʻaosofia lagona manino o lagona - o le dome, faia i uʻamea, foliga mai e sili atu ona faigofie ma i nisi tulaga e oʻo foi i le leai o ni tusitusiga. Ae ui i lea, o lenei tusiata fale ma ata tifaga e leʻi filifilia e se mea tupu fua. O fafo faigofie naʻo le faʻamamafaina o le taugata ma le tamaoaiga o totonu totonu. O le dome, teuteuina i ata vaneina, e atagia mai ai le malamalama ma suia potu i totonu e siomia e le vai sami. O fale ma faʻaaliga o loʻo faia i vaega papaʻe, o loʻo i ai le vai.

O le tusitala o le fale mataaga poloketi tusia o le tusiata fale o le faatosina e faigofie e pei ona mafai ai, atamai, fesoʻotaʻi ma le natura ma le vanimonimo.

O le falemataʻaga fou i Abu Dhabi o se naunautaʻi mataalia poloketi o faʻatusa ai le tuʻufaʻatasia o tu ma aga ma le avanoa o avanoa. Faʻamanatuina ma faʻasolopito faʻamanatuga o vaitau eseʻese o loʻo nonofo filemu i totonu o potu.

Faʻamatalaga aoga:

  • o le falemataʻaga ua fausia i luga o le Saadiyat motu;
  • Oe mafai ona vaʻaia oe lava ia faʻaaliga i le Aso Tofi, Aso Faraile - mai le 10-00 i le 22-00, Aso Lua, Aso Lulu ma faaiuga o vaiaso - mai le 10-00 i le 20-00, Aso Gafua o se aso malolo;
  • tau pepa: tagata matutua - 60 AED, talavou (mai le 13 i le 22 tausaga le matua) - 30 AED, tamaiti i lalo ole 13 tausaga le matua asiasi i le fale mataaga mo le leai se totogi;
  • 'Upega tafaʻilagi aloaia: louvreabudhabi.ae.

Faitau foi: Faʻafefea ona amio i le Emirates o le autu tulafono o le amio.

O Etihad Towers ma le maitauina o Deck

O le a le mea e vaʻai ai i Abu Dhabi? O tagata turisi ua i ai le poto masani o le a le masalomia lava le fautuaina o le Etihad skyscraper. O le faʻatosinaina o se faigata o le lima felavasaʻo 'olo, o se tulaga ese lenei poloketi e mafai ona e nofo ai, galue, faʻatau ma fiafia atoatoa i le olaga. O le maualuga o le fausaga, 300 mita maualuga, o le nofo ai, lua isi fale fale ofisa ofisa, ma le isi olo o se taugofie lima-fetu faletalimalo. E le gata i lea, o se vaega taua o le tosina atu o loʻo faʻaagaga mo faleoloa faʻatau.

I se faʻaopopoga, o se tasi o tulaga maualuga maitauina o le Observation Deck i le 300, ua faʻaauupegaina iinei. O le potu vaʻai e ana le Jumeirah Hotel. O loʻo iai le cafe, o faʻafiafiaga ma teleskopita.

Avenue i Etihad Towers o se faʻaputuga o sili ona taugata boutiques. E omai tagata iinei e faʻatau i le filemu ma le nofo toʻatasi i potu faapitoa o VIP.

Mea moni manaia! O le faatosina e tulaga tolu i le lisi o sili ona matagofie skyscrapers i le lalolagi. O le fausiaina laʻau ua mauaina se faʻailoga faʻavaomalo aloaʻia, lea ua maeʻa faʻailogaina talu mai le 2000 faʻapitoa i fale teu oloa.

Faʻamatalaga aoga:

  • oe mafai ona vaʻaia le maitauina o oe lava i aso uma mai le 10-00 i le 18-00;
  • ticket ticket: 75 AED, mo tamaiti i lalo ole 4 tausaga le taliaina e leai se totogi;
  • o loʻo tu le faʻatosina i tafatafa o le Emirates Palace faletalimalo;
  • 'Upega tafaʻilagi aloaia: www.etihadtowers.ae/index.aspx.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Mushrif Central Park

Le mea e vaʻai i Abu Dhabi - o se tosina tu i le ogatotonu o le laumua o le Emirates - Mushrif Park. O nei aso ua faʻaigoaina o le Umm Al Emarat Park - o le paka pito i leva i Abu Dhabi.

Mea moni manaia! Muamua, naʻo fafine ma tamaiti e mafai ona asiasi i le paka, ae ina ua maeʻa le toe fausiaina, o le paka vaʻa avanoa mo tagata uma.

E tele nofoaga mananaia e vaʻai ai i le paka:

  • fale malu - o se mamanu mo laʻititi o laʻau meaola lea na faia ai se microclimate faʻapitoa;
  • se fale faʻafiafiaga - o se avanoa avanoa mo 1000 tagata;
  • vao malolo;
  • togalaau i le afiafi;
  • o se faʻatoʻaga a tamaiti e nonofo ai manu matagofie - kamela, solofanua, tamaiti.

E i ai ni tulaga mataʻina e lua i le paka, mai le mea e te vaʻaia ai le paka atoa ma nofoaga lata ane.

Mea moni manaia! E silia ma le lua selau laau na faasaoina i le paka, na totoina mo le tatalaina o le faatosina i le 1980.

Faʻamatalaga aoga:

  • o loʻo lelei atinaʻeina i le paka;
  • totogi ulufale - 10 AED;
  • o le paka talimalo se gaioiga faʻamanatuina o le talafeagai i Aso Faraile uma ma Aso Toʻonaʻi, ma ofaina fua yoga vasega;
  • itula asiasi: mai le 8-00 i le 22-00;
  • le tuatusi: afe i le Al Karamah Street.

I luga o se tusi: O le a le mea e aumai mai Dubai ma le UAE o se meaalofa?

Yas Waterworld Waterpark

O le faʻafiafiaga faʻapitoa, fausia i luga o le Yas Island, foliga mai e pei o se futuristic fausaga. Lenei e mafai ona e maua se malologa sili ma le aiga atoa. I se vaega o le 15 hectares, e sili atu nai lo 40 tosina, lima o latou e tulaga ese, latou leai ni analogues i le atoa lalolagi.

O itula amata a le paka e faʻamoemoe i le vaitau. O le tau o le tiketi masani e 250 AED, mo tamaiti i lalo ole 3 tausaga le taliaina e leai se totogi. E tele faʻamatalaga auiliili ile tau o le asia, ituaiga tiketi ma mea manaia e faʻaalia iinei. Ae e te leʻi asiasi atu, ia mautinoa ia suʻesuʻe tulafono o faʻafiafiaga i le paka.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Emirates Zoo

O le tosina atu o loʻo tu i Al-Bahi ma sa talimalo malo talu mai le 2008. Ole muamua lea o faleoloa a le atunuʻu. O le vaega o le pa manu e sili atu i le 90 afe sikuea mita. Lenei oe mafai ona vaʻai i manu feʻai ma e mafai foi ona fafagaina oe lava.

I luga o se tusi! Mo se tau laʻititi, e mafai ona e faʻatauina meaʻai ma togafiti tagata o loʻo nonofo i le pa manu. O faʻasino o le a taʻu atu ia te oe i auiliiliga e uiga i mausa o manu ma faʻaali atu ia te oe pe faʻafefea ona tausi lelei i latou.

Ua vaevaeina le teritori o le faatosina i ni nai sone:

  • o fea e nonofo ai primates;
  • vaega o le paka;
  • o le teritori o loʻo nonofo ai flamingo ma giraffes;
  • sone mo manu feʻai;
  • koneteina

Mea moni manaia! I le aotelega, o le fale manu e nofo ai pe a ma le 660 ituaiga o manu.

O le ola lelei ma le asiasi mai i tulaga na faia mo manu ma tagata asiasi - o loʻo faʻamaluluina vai i totonu o le teritori. O loʻo iai foʻi faleʻoloa faʻamanatu. I tafatafa o le pa manu o le nofoaga faʻafiafiaga a Funscapes.

Faʻamatalaga aoga:

  • o le fale manu o loʻo tu i le itu i matu sasaʻe o Abu Dhabi;
  • Oe mafai ona vaʻaia le tosina oe lava mai le Aso Tofi i le Aso Toʻona mai le 9-30 i le 21-00, mai le Aso Sa i le Aso Lulu - mai le 9-30 i le 20-00;
  • ticket ticket: matutua - 30 AED, o se tiketi e te agavaʻa ai e te alu i le faʻaaliga - 95 AED, tau o meaʻai mo manu - 15 AED;
  • 'Upega tafaʻilagi aloaia: www.emiratesparkzooandresort.com/.

O tau ile itulau e mo Setema 2018.

O le laumua o le UAE nofoia latalata i le 70% o le atunuʻu teritori. O lenei o se moni togalaau 'aʻai, o se tamai Niu Ioka. Abu Dhabi - faʻatosinaina teuteuina i mea manogi i sasaʻe, tu ma aga faʻa Arapi ma le taugata. O lea ua e iloa le mea e fai i le laumua ma mea e te vaʻaia na o oe pe a e fiu e malolo i luga o le matafaga.

Uma vaaiga o le taulaga o Abu Dhabi, faamatalaina i lenei tusitusiga, ua makaina luga o le faafanua i lalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel u0026 Residences Emirates Pearl - King Suite Room (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com