Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aotelega o faʻaaliga kapoti mo ipu, filifiliga tulafono

Pin
Send
Share
Send

Mo le faʻapipiʻiina i totonu o le potu malolo, o se faʻaaliga kapeneta mo ipu e lelei tele, lea na faʻaaoga e faletua fale mo teuteuina potu mo le tele o tausaga. E talafeagai foi le teuina o teuteuga gizmos ma mea faitino e faʻamamafaina ai le sitaili o totonu i totonu.

Faamoemoega ma foliga vaaia

O lenei ituaiga o meaafale e foliga mausali ma manaia. E galue lelei mo se masani pe matagofie potu potu. O le fausiaina o oloa e aofia ai ni mea se lua - tioata ma fafie. Tele o le kapeneta o loʻo nofoia luga o tioata: e faʻaaogaina e teuteu foliga o faʻataʻitaʻiga, e faʻatagaina ai tagata faʻaali e faʻaali uma seti ipu i malo.

O le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i vaega tapunia, e masani ona tu i le potu pito i lalo. Lenei nofoaga fale talimalo tuu mea e le manaʻomia e faʻaali. Mo se faʻataʻitaʻiga, seti tipi poʻo seti tuai. O le lautele o le faʻaaliga mataupu faʻatagaina oe e teu se tele aofaʻi o ipu.

O le autu mafuaʻaga o le faʻaaliga kapeneta o se teuteuga gaioiga. E le aoga le teuina masani o aso uma ipu iinei, e sili atu le tuʻuina o seti ma seti matagofie i luga o fata, tuʻuina atu mo se aso malolo pe faʻatau mai mo le faʻamoemoe.

O lenei fasi meaafale na fausiaina faʻapitoa mo tagata e ana le fale mautotogi ina ia mafai ai ona tuʻuina tulaga faʻatauaina o le aiga, nanaina i latou mai le efuefu ma faʻaali atu ia latou malo. E aoga le faʻamamafaina o vaega autu o faʻaali atu kapoti mo ipu:

  • o loʻo maua faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese ma lanu, o lea la ole filifiliga o se filifiliga mo le potu malolo e le faigata;
  • o loʻo faʻaauupegaina showcases ma tioata i le atoa maualuga o le oloa ma i le afa;
  • o le aofaʻi o fata faʻamoemoeina i le fiafia i ai o tagata e ona; o loʻo iai faʻataʻitaʻiga ma fata e mafai ona aveʻesea;
  • masani i autafa o le kapeneta o loʻo tapunia potu ma le tutusa numera o fata mo mo ipu - oe mafai ona teuina isi aitema i latou;
  • po nei faʻataʻitaʻiga mafai ona aofia ai se atoa headset.

E masani lava, e teuteuina e tagata gaosi foliga o faitotoʻa i luga o faʻata, e faʻateleina ai le avanoa i totonu o le potu. O oloa e faʻatumuina e drawers, lea e talafeagai ai le teuina o tamaʻi mea.

O le potu malolo e avea o se malologa mo aiga ma malo. O se faʻaaliga mo ipu o le a fesoasoani e fausia ai se siosiomaga matagofie i totonu o le potu. O le a faʻaopopo ai le mafanafana ma le mafanafana, faʻapea foi ma le faʻavaivaia o totonu totonu ma masani taimi.

Eseese

E tusa ai ma le mafuaʻaga, nofoaga ma fua o meaafale, o le faʻaaliga kapeneta ua faʻavasegaina i ni ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le potu malolo e fesoʻotaʻi ma le umukuka, ona suia ai lea o le mafuaʻaga o le faʻaaliga: e mafai ona teu ai e le gata i seti matagofie, ae faʻapena foʻi ipu mo le tuʻuina atu o meaʻai. Mafaufau i le autu ituaiga o kapoti:

  • itu masani o se faʻaaliga masani, o loʻo faʻaauupegaina le pito i luga o faitotoʻa tioata. E mafai ona faʻamauina pe matala e pei o ni sliding system. I totonu o le potu malamalama, e mafai ona e tuʻuina ipu, ma isi potu - mea teuteu. O potu tapunia e tuʻu i luga o autafa poʻo lalo, faʻaavanoaina mo avanoa i aso uma;
  • solo - o lapisi luma kapoti o loʻo faʻaaogaina i le gaosiaina o se slide-type faʻaaliga kapoti mo ipu. O loʻo tu i lalo ma fata tioata i luga. O le uiga ese o le faʻaseʻe e leai sona pito i tua o fiberboard. Ina ia faʻagaioia le ata faʻaseʻe, e tatau ona faʻapipiʻi latalata i le puipui - o le a avea o se tino. O puipui autafa i le faaseʻe e faʻamalamalamaina foi;
  • faʻaaliga tulimanu - o faʻataʻitaʻiga e sili ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina i avanoa gaogao o le potu. E masani ona lapopoʻa i le maualuga ae laʻititi le lautele. O le pito i lalo o le tulimanu faʻaaliga ua tapunia e se faitotoʻa laupapa, ona i ai lea o fata tioata. I tulimanu faʻaaliga, tioata ma tautua mai Venetian tioata foliga matagofie;
  • tautau kapeneta - faataitaiga o lenei ituaiga e sili ona tuu i le umukuka po o le potu 'ai. Latou te le aveina luga foloa avanoa, o lea isi meaafale mafai ona tuʻu i lalo. Ina ia faʻapipiʻi ia oloa, e taua le faʻaaogaina o faʻamalosia faʻamau: o ipu ma le kapeneta lava ia e mamafa.

O faʻaaliga matagofie e masani ona faʻatumuina i moli malamalama i totonu o le taualuga. E le gata ina maua ai se faʻaopopoga faʻafaigofie i le faʻaaogaina, ae faʻaaoga foi o se moli o le po mo le potu ma faʻamalamalamaina matagofie poselane taugata.

Buffet

Faaseʻe

Pa

Tulimanu

Gaosiga mea

Faʻataʻitaʻiga o ipu o se pisinisi maufaʻatuatuaina. I luma o malo, e taua le faʻaali e le gata i mea e le masani ai latou, ae ia faʻamamafa foʻi le sitaili o meaafale e teu ai ipu. E faʻaaogaina e tagata gaosi mea nei mea faʻaalia:

  • fafie;
  • MDF;
  • Chipboard;
  • palasitika;
  • ipu malamalama;
  • uʻamea;
  • fola faʻata;
  • Fiberboard.

O laupapa e taua o se mea masani masani mo meaafale faia. E maualuga le tau o le faʻasologa, ae o foliga vaaia e taʻuamiotonuina ai. O laupapa faʻaaliga e faia i le lanu o le uolinati ma e talafeagai mo le faiga masani poʻo le barokale. Faʻafetai i le vaneina o mea vaneina ma mea teuteu, o ia meaafale e mafai ona maofa i lona matagofie.

MDF - laupapa laupapa lolomi. Latou e faʻatusatusa i se faʻavasega ma e sili taugofie. O mea e seasea faʻaaogaina toʻatasi, o lea e tuʻufaʻatasia ai ma isi mea masani. MDF e talafeagai mo le fuafuaina o faitotoʻa faʻamalama, e faʻaalia i le tele o ituaiga o lanu.

Particleboard o le isi filifiliga sili ona taugata mo le faia o meaafale. O nisi e anaina teʻena mea masani ona o le le lava o le siʻosiʻomaga agalelei. O le mea moni o le taimi e oomi ai ipu, formaldehydes ma resins e faʻaaogaina, lea e mafai ai ona faʻamamaina mea leaga i le ea. Peitaʻi, e eseʻese lava pusa laupapa faʻaaliga chipsboard i se lautele paleta ma taugofie tau. A filifilia oloa mai laminated chipboard, ia mautinoa o pito vaʻaia uma e teuteuina i se ata faʻapitoa. E le faʻatagaina tulimanu ole kapeneta e vave ona masaesae.

O aso nei i totonu e manaʻomia ni mea taua mo le faia o meaafale. O loʻo iai ma palasitika - o aso nei o faʻaaliga ma ia foliga faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i pop art, loft ma minimalism style. Faʻasaʻo fomu ma le pupula luga e maua ai le oloa se foliga laconic. I ia faʻaaliga, e talafeagai le teuina o ni mea puletaofia.

E naʻo tioata agamalu e faʻaogaina mo le faʻamalamaina o faʻamalama. Aua le fefe o le a malepe pe taʻei i le taimi o le faʻaaogaina: talafeagai suʻesuʻega e faia i le taimi o le gaosiga o luga. O le mafiafia o le ipu malamalama e masani ona laʻititi, ae a faʻapea o faitotoʻa maualalo o tioata foi, e faʻamalosia.

O uamea pepelo e faʻaaoga e teuteu ai faʻamalama o faleoloa. O oloa ma mea faʻapipiʻi e foliga matagofie ma matagofie. E sili le tuʻuina o faʻaaliga ma uʻamea i fale o le atunuʻu poʻo dachas.

O le faʻata e faʻaaoga i kapoti i tua pito i tua. Lenei aafiaga faʻatagaina oe e vaʻaia faʻateleina le tele o ipu ma faʻaali mai latou i itu uma. Nai lo o se faʻata, o faʻavae masani e faʻaaoga le laupapa faigata - fiberboard. E faʻatumuina i le kapeneta tino ma fao poʻo faʻavae, maua ai le mautu i le faʻavaʻa.

Laupapa

Tioata

Laupapa

MDF

Faatumu totonu

O faʻaaliga masani e faʻaauupegaina i fata ipu. E gaosia mai tioata poʻo fafie. O le filifiliga mulimuli e manatu e sili atu ona aoga, talu ai e mafai ona taofia le tele o le mamafa. O fata tioata e foliga manaia atu, ae sili atu ona maaleale: luga o ia fata e sili ona lelei le teuina o tamaʻi mea e pei o teapots poʻo tioata.

A e faʻamoemoe e teu fagu ma le 'ava i totonu o le pusa tu, faʻatau oloa o se sliding type. I fafo atu, e pei o faʻaaliga, ae o le vaega i totonu e feʻeseʻeseaʻi i itu e lua - o loʻo i ai ni fata faʻataʻavaleʻe i luga. E tutusa i latou ma fata o pusaaisa faitotoʻa, o lea o le a faigofie ai mo le tuʻuina o fagu uaina poʻo le cognac.

O le faʻatumuina totonu o faʻaaliga e mafai ona vaevaeina i ni nai vaega:

  • tumutumu;
  • ogatotonu;
  • lalo

O potu pito i luga ua fuafuaina e faʻatumuina i ipu mama e pei o tamaʻi tioata faia i tioata manifinifi. E le tatau ona tuʻuina se faʻateleina avega i luga o fata peʻa e te manaʻo e faʻalauteleina le ola o le oloa. E masani ona teu mea teu teuteu i luga o fata, e pei o faʻatusa.

O le ogatotonu vaega e faʻaaogaina e faʻaali ai sumepalo. Mo latou, faʻapitoa tuʻutuʻuga e faʻatau, o ni ituaiga e 2: nofofua ma faʻamoemoeina mo seti. O tutu e faia i palasitika tetee poʻo tioata, latou te faʻaauupegaina i "taliga", lea e faigofie ai ona tuʻu le ipu.

O fata pito i lalo e masani ona faia i laupapa ma o lea e mafai ai ona tatalia avega faʻaopoopo. E talafeagai le tuʻuina o seti lauti, ipu lapoʻa, ipu elite ma le tulafono iinei.

Drawers po o tauaso faitotoʻa o loʻo i lalo o lalo o fata. E mafai ona e teuina ni mea i tua atu o latou: mea tipi, meaʻai o le aoauli, solo, tusi ma mekasini.

Filifiliga avanoa

Ina ia mafai ona ofi lelei le ofu tuʻufaʻatasi ma faʻaali atu le ato i totonu, e taua e le gata e filifili le sitaili talafeagai o le oloa, ae ia filifili foʻi pe faʻafefea ona sili ona lelei e faʻavasega. E i ai 3 ituaiga o faʻaali tulaga faʻaputuga:

  • pa puipui - faʻaaliga masani o loʻo tu latalata i le puipui. O le mea lea, e mafai ona sefe le avanoa i totonu o le potu ma faʻatulaga isi meaafale. Mo se aotelega lelei, o tagata gaosi mea faigaluega faʻatutu kapeneta ma faʻata puipui e fausia ai le voluma aafiaga. O mea e faʻaaoga e maua mai luma o le kapeneta;
  • faʻapipiʻi - e talafeagai le tuʻuina o meaafale maualalo i lalo ole kapeneta. Mo se faʻataʻitaʻiga, se laulau kofe mafanafana poʻo se pouf. O faʻaaliga faʻa-pa puipui e faʻamaeʻaina totonu ma faʻaopoopo iai le lalelei. E le fautuaina e tuʻu mamafa mea i ia faʻaaliga tulaga. Lelei sili atu le tuʻu i lalo o mea aoga maaleale iinei;
  • tulimanu - talafeagai mo se tamai potu malolo poʻo se tamai potu ma avanoa fua. O le faʻafoliga o se oloa e masani ona faia i foliga o le radius - o laupapa mautu faʻataʻitaʻiga e i ai se faʻalelei faʻapitoa. O foliga faʻaata i tua o le a faʻateleina ai le potu;
  • tumau, maua atoa vaʻaiga. O lenei filifiliga e tuʻu i le ogatotonu o le potu. O le faʻataʻitaʻiga e leai ni puipui itu, o ipu e faʻatulagaina i se liʻo. Faʻapipiʻi le oloa i le ogatotonu o le potu e tumu i faʻafitauli, o lea e sili ai le filifilia o se faʻaaliga tulaga ma se faʻavae laupapa.

O le faʻapipiʻi auala faʻalagolago i le tele o le faʻaaliga tulaga. Afai o se kapoti vaiti, o le a ofi faʻalelei i le tulimanu. O tuʻufaʻatasiga faʻataʻitaʻi e tuʻu i luga o le puipui, ma faʻaaliga e pei o lavalava e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se mea o le potu.

Faʻamau

Faʻapipii puipui

Angular

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo

O le mea muamua e fai o le filifili pe fia le avanoa e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le kapeneta. Le isi, e taua le filifili poʻo fea ipu o le a tu i totonu. I le aoina o le talafeagai faʻamatalaga, uai atu i le fesoasoani e fesoasoani ia te oe filifilia se faʻaali kapeneta:

  • fuataga potu - masani faʻaloʻo i totonu o se taulaga fale taʻutaʻua sili atu 2.5 m. Lenei e tatau ona amanaʻia pe a fuafuaina se oloa. O le maualuga sili ona lelei o le kapeneta e mai 1.5 i le 2 m.ʻaua le soona mamafa le potu i mea, fausiaina o meaafale fale teu oloa - e sili atu le tuʻua o se avanoa avanoa;
  • ituaiga tioata. Ae e te leʻi filifilia, fesili i le faʻatau pe o le fea tioata e faʻaaogaina i le kapoti. Tuʻu le filifiliga i luga o faʻamaʻaʻaʻa luga. Fesili e faʻaali se tusi pasi o le lelei ma agavaʻa mo le tumau. Afai e mamafa tele ipu, e le mafai e le masani tioata ona tatalia le avega;
  • totoga - o meaafale lelei e masani lava ona faʻatulagaina i uʻamea totoga. Faʻalogo i le 'au tosoina, avanoa i tioata mo le tatalaina, faʻamau ma faʻavae;
  • moli - pe a fai o le faʻataʻitaʻiga e lapoʻa tele - filifili filifiliga ma moli totonu. Lenei suiga faia le oloa ma le potu faʻaonapo nei. Aua neʻi galo e vaʻaia lelei le latalata mai o le paoa;
  • sitaili - potu faʻaaliga meaafale ofoina atu faʻataʻitaʻiga o aso nei ma masani sitaili. Scandinavian, baroque, empire, art nouveau - o latou uma o loʻo faʻaalia i se lautele lautele.

O le filifili e maua se faʻaaliga kapeneta, oe mafai matua faʻaeseesega foliga o le potu malolo. Faʻataʻitaʻiga faʻaopopoina atoa i le potu, amata ona taʻalo ma lanu fou.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Curso Presencial de Energia Solar em Pernambuco Início 0212 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com