Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fai-oe-oe lava metotia mo le faia o se nofoa-moega, fautuaga a tagata faʻapitoa

Pin
Send
Share
Send

O le agavaʻa e uuina mea faigaluega i ou lima e aoga pe a fai e te manaʻomia e faʻalelei le faʻatulagaina o se avanoa i totonu o se tamaʻi fale mautotogi. Mo le lelei faʻaaogaina o le avanoa, e mafai ona e faia se-mo-oe nofoa moega, ma se laʻasaga-lea-laʻasaga taʻiala o le a fesoasoani ia te oe faigofie feagai ma lenei galuega. E sili atu le filifilia o se faʻataʻitaʻiga e faigofie, ae faʻatuatuaina, ma o le tino ma le lanu o le mea e faʻamama ai foliga e faʻafaigata ai.

Faʻamatalaga galuega

Oe tatau ona amata i fua. Afai ei ai se potu faʻapitoa e tu ai le nofoa, ona mafai lea ona tatou fuafuaina le lautele o le oloa, lona umi pe a potopoto ma tatala. O le filifiliga e toʻatasi, o lona uiga o le umi e mafai ona faia mo le maualuga o se tagata faapitoa. I se faʻaopopoga, o le maualuga o le solomuli ma armrests e taua.

O le lautele o le moega lautele o le 60 cm, o le vaapiapi o fausaga e le faigofie ona faaaoga.

O le iloaina o le itu o le nofoa-moega, e faigofie ona fuafua le mea taumafaina. Mo le manino, oe manaʻomia le faia o ata o se nofoa-moega ma ou lava lima, faʻailoa uma itu.

Ata

Mea ma mea faigaluega

Matou te fuafuaina poʻo a mea e manaʻomia e fai ai le faʻavaʻa, naʻo mea malolosi e talafeagai:

  • 10 mm laupapa laupapa laupapa mo le vaega gaugau;
  • Chipboard (chipboard) mo tafatafa o puipui 18-20 mm mafiafia;
  • Fiberboard poʻo le laupapa faigata i lalo;
  • faʻamau i luga o le faʻavaʻa o le vaega gaugau.

Tele o tagata e mananaʻo i laupapa laupapa lamepa - o se mea taugofie, maualalo oona, mea e faʻafaigofie ona fai e tusa ma le 10 tausaga. O le mafanafana o le faʻaaogaina o le nofoa faʻamoemoe i le tulaga lelei o le faʻatumuina totonu. E sili le faʻapipiʻi o le tino ile paʻu paʻu.Faʻaaoga naʻo lauulu malulu o le paʻu paʻu, ona le nofoaʻi le goto ma taofi lona foliga ma foliga umi.

Oe o le a manaʻomia se seti o mea faigaluega:

  • meaʻai i meaʻai;
  • faovilivili;
  • hacksaw (jigsaw);
  • seleulu

Mo le makaina o vaega, o se lapoʻa uʻamea poʻo se pule laupapa, mea faʻapipiʻi, penitala maʻai. Ina ia faʻaputuputu vaega faʻavaʻa, e tatau ona i ai ni faʻovilivili ma kelu.

Maualuga lelei paʻu paʻu o le a manaʻomia mo upholstery

Meafaigaluega

Laupapa

Gaosiaina o le mataupu

Faʻavae luga o le ata, matou ooti ese vaega o le nofoa tino ma le gaugau vaega, matou te aveina le fua o vaega uma mai le ata. Na matou tipiina sikuea e 4 mai le laupapa laupapa laupapa. 3 vaega o le a alu i le vaega moe, tasi o le a alu i tua. O le tipi e mafai ona faia i se hacksaw poʻo jigsaw.

Matou te tipiina pa:

  • 6 fasi mo le vaega faaumiumi o le nofoa;
  • 7 fasimea mo pou faalava;
  • 4 fasi mo gaugau vae.

Faailoga maka fesoʻotaʻiga o vaega ma vili pu. Matou vavae ese armrests mai chipboard, lea e faʻamau i le autu vaega o le fausaga. O vaega uma o loʻo faʻatulagaina i mea fai meaʻai i totonu o ni pu muaʻi saunia o se laʻititi lautele. O le paʻu e faʻapipiʻiina i autafa, tua, vaega o le potu.

Vaʻai ese sili atu i laina makaina

Matou te faʻafesoʻotaʻia vaega uma ma ni sikulini tipi e le tagata ia ma kelu faʻalelei

Sheathing

E tele ituaiga o mea mo upholstered meaafale upholstery. O lenei o se aoga, faigofie-i-mama lafu, faʻapena foi velor i le malosi ma le lanu anapogi. Tapestry ma jacquard upholstery o le a foliga lelei i totonu. Chenille ua lauiloa nei - o se tasi o ituaiga o jacquard.

Matou te tipiina le ie, i le amanaʻia o le mafiafia o le foam paʻu ma le fua o le fausaga vaega. Matou te faʻateʻaina le nofoa, ufiufi elemeni taʻitasi i se ie avanoa, lipea ma se mea faʻapipiʻi. O le tino na faia ina ia mafai ona amata faʻaaogaina le nofoa-moega, e tumau e fesoʻotaʻi vaega.

Faapipiʻiina o le masini

O le faʻagaioia tulaga ma le tele o le potu faʻatonutonuina le filifiliga o le suiga auala, e tele o latou:

  • Eurobook;
  • faiga e mafai ona toe aveʻese;
  • dolphin;
  • kiliki tapunia.

O se faʻateʻaina masini o le tali sili lea mo se tagata e faigaluega fou. Lenei faiga e sili ona faʻatuatuaina i le faʻagaioiga. Ina ia faʻatulagaina se mea e moe ai, e tatau ona e tuleia i luma ni vaega se lua, ma tuʻu i lalo le tua i se tulaga faʻataʻoto. Ina ia faʻafesoʻotaʻi vaega, e aoga le faʻaaogaina o sooga piano ma faʻamau faʻamau. I le faʻaaogaina o se ituaiga suiga, e te maua ai se atigipusa pusa tu i le pito i lalo o le atigipusa.

O le le faʻamanuiaina aofia ai le mea moni o le potopoto faʻataʻitaʻiga ma le taaalo-ese auala foliga faigata, ae o lona faʻatuatuaina ma le i ai o se tagamea tagamea faʻamaonia le filifiliga.

Faʻafesoʻotaʻi ia faʻavaʻa ma faʻamau umi

O le mea taua i pisinisi o le faʻafefea ona fai se nofoa moega oe lava, ina ia o vaega gaugau faʻatasi faia a matagofie ma e tusa sikuea

Nuances o le faia o se frameless faʻataʻitaʻiga

O nofoa e leai ni faʻataʻavalevale e manaʻomia e tagata talavou. O lenei ituaiga meaafale e aoga, e o gatasi ma ona po nei. O le nofoa faʻataʻoto-moega e leai ni vaega maumaututū; o se transformer faia o aluga.

I ai o ni nofoa leai ni fausaga, oe mafai ona tuʻufaʻatasia ia latou: fai se sofa, ave i pito eseese o le potu, tuʻu i tafatafa o se TV poʻo le laulau kofe. E leai se galuega kamuta e manaʻomia, mo galuega e te manaʻomia se masini suʻisuʻi, seleulu, se pule, ma penisina.

O se nofoa-moega e mafai ona faia i foam foam ie 10 cm mafiafia. Matou te faʻapipiʻiina i latou i paga e faʻaaoga ai le kelu fauina PVA. Matou te 'otiʻoti le solo mago faʻaaoga le pule ma se faʻailoga, tipi tonu e tusa ma le faʻailogaina ma seleulu, matou te maua avanoa:

  • sikuea 80x80 cm - 2 pcs;
  • sikuea 30x80 cm - 1 fasi;
  • sikuea 20x80 cm - 2 pcs.

O le tipi i le tele o vaega e 20 cm le mafiafia.O le isi sitepu o le tipiina o le ie. I le taimi o galuega, e taua le aua neʻi galo e uiga i le alauni seam, latou tatau ona le itiiti ifo i le 2 cm, lea o le a suʻi ai le sipi, o le alauni e tele atu - 3 cm.

A suʻi ni vaega, faʻaaoga le mea faʻapipiʻi mo le malosi ma le umi o faʻamaʻi.

Faʻaalu lou taimi ma lau tupe - suʻi ituaiga e 2 o ufiufi. O nisi e talatala mai i se taugofie palu ie, le lona lua - poto mai i le maualuga-lelei meaafale ie. Oe o le a maua ni fasi sikuea faʻatafa gaugau i le afa, latou e tutusa ma le fua o le foam avanoa. O vaega e faʻaputuputu i totonu o le tasi fausaga faʻaaogaina sipi suʻi i totonu o ufiufi. Oe o le a manaʻomia 7 sipi, taʻitasi 80 cm le umi.O lenei ua e iloa pe faʻafefea ona fai se nofoa-moega i ou oe lava lima, e mafai ona e avea manatu fuafuaina e avea o se faʻavae, ma mo lou fale mautotogi, sau ma se sili atu muamua fofo ma faʻaogaina ia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: HEAVY TAMA - A Ou Vaai I Ou Foliga Ua Lava Lea Mo Ita - Samoan Song 2020 - Heavy Tama Production (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com