Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lavalava oi ai nei mo le potu malolo, ma filifiliga tulafono

Pin
Send
Share
Send

E potopoto uma le aiga i le potu malolo, e aumai e tagata e ana le au malo iinei, ma o le tele o taimi e faʻaalu iinei, e le faitauina le moe. Talu ai o le tele o mea o loʻo teuina i totonu o le potu malolo, pei o moega, lavalava, tusi, ma le tele o isi lava aitema, latou le saʻo faʻalapotopotoga mafai ona faʻaleagaina le manatu o totonu o le potu, faʻapena foi fausia se lagona o le salalau solo i le avanoa. O le mea lea, o le tuʻuina i totonu slider ofu i le potu malolo o le a avea ma sili sili ona lelei ma lauiloa teuga teuina filifiliga aso nei.

Lelei ma le lelei

Faʻapipiʻiina se ofu moe faʻaseʻe i totonu o se potu malolo e mafai i totonu o se fale mautotogi soʻo se tele ma le faʻatulagaina, talu ai e i ai ituaiga eseese o lenei meaafale. Ae e te leʻi faia lau filifiliga e uiga i se ofu faʻaseʻe ofu, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i le tulaga lelei ma le le lelei o lenei fasi meaafale pe a faʻatusatusa i masani, sasau ofu.

Penefitile lelei
O le gafatia o kapoti potu e sili lapoʻa nai lo le masani masani.O le faitotoʻa matala sisitema manaʻomia faifai pea tausiga ma suia o tagata taʻitoʻatasi auala pe a latou ofuina.
Sefe avanoa i totonu o le potu faʻafetai i le sliding faitotoʻa sisitema.Moli tuʻu i totonu, a aunoa ma le mea e le faigofie ona faʻaoga le teuina o oloa, e manaʻomia ni tau tupe faʻaopopo.
Se lautele lautele filifiliga o foliga foliga mo se tagata i totonu o le fale.I le taimi o le potopoto ma faapipiiina, o se atoatoa lelei mafolafola luga ma matua tausisi i le faapipiiina tulafono e manaomia.
E mafai ona e nanaina se televise, komipiuta, mea e faʻamama ai masini, ma isi masini i tua atu o faitotoʻa e seʻe, ae o le potu malolo o le a manaia ma mama.Faʻamoemoeina i mea ma aitia tisaini mo sliding faitotoʻa, o le tau e mafai ona fai si maualuga.
Avanoa e mafai ai ona faʻatonutonu avanoa: tuʻuina i totonu o se potu, faʻaititia le umi o le potu e ala i le faʻapipiʻiina o se potu i totonu o le puipui atoa, vaevaeina i totonu o sone faʻaaoga e faʻaaoga ai le kapeneta e avea ma vaega.
E talafeagai mo soʻo se sitaili faʻaonapo nei.
O le ata o le potu malolo potu e faʻaaluina atoa le avanoa mai le foloa i le faʻalo, ae leai ni avanoa, ma e le mafua ai le faʻaputuputuga efuefu.
O se sili atu faʻamaopoopo teuina faʻafetai faʻafetai i le faʻatumuina o le kapeneta. E aofia ai ma tautau tautau, upega uʻamea mo le teuina o lavalava i luga o ala uʻamea, tele tosoata mo le teuina o aitema laiti, ma sili atu. O le faʻatumuina o se tulaga masani kapeneta e le ese i sea ituaiga.

O le paleni o mea lelei ma mea le lelei o lenei faiga e teu ai meaola o loʻo fautua mai ai o se filifiliga sili ona lelei mo le fausiaina o totonu lelei ma aoga i totonu. O le faʻamaoniga o lenei o se ata o sliding wardrobes i le potu malolo.

Ituaiga

I le tulaga o le tele, anotusi, facade design, e tele naua filifiliga, ae o le tisaini e lua ituaiga o oloa - fausia totonu ma kapeneta.

Tanu i totonu

Fale teu totonu o potu teuina e faʻatutu ai itu, pito i lalo ma luga vaega e sui ai puipui, faʻalo ma le foloa o le potu. I ni faaupuga faigofie, o ia ofu solo e solo e "fauina" i totonu o se puipui poʻo se maʻa. Mea uma e te manaʻomia mafai ona tuʻuina i totonu o ofu tuʻufuga i totonu o le potu malolo. O fata ma ala i totonu o le teuga teuina o loʻo faʻapipiʻi tuʻusaʻo i puipui, ae o sliding faitotoʻa e faʻapipiʻi i le faʻalo ma le fola faʻaaogaina o nofoaafi E leʻo se kapeneta tumau lea e mafai ona minoʻi pe minoi, o lea e tatau ai ona e filifilia ma le faʻaeteete.

O lenei ituaiga o coupe ei ai lona lelei:

  • ave itiiti avanoa i le potu nai lo le kapeneta tasi ona o le toesea o pa;
  • e tele lona tele i totonu;
  • ona o lona foliga mai ua avea ma se tuʻufaʻatasia vaega o totonu, organically palu faʻatasi i totonu;
  • o se lapoa fausia-i lavalava mafai ona faigofie ona suia le potu laei.

I le taimi e tasi, e i ai ni tulaga le lelei o ofu tuʻu totonu i totonu o le potu malolo:

  • leai se fealuaʻi: ​​i le taimi e alu ai, e manaʻomia le faʻaleaogaina o le teuina. Afai e na ona e fuafua e faʻafesoʻotaʻi i se isi nofoaga, e manaʻomia le toe faʻaleleia i le tulaga tuai o le kapeneta;
  • o le laʻititi le tutusa i luga o le foloa, faʻalo poʻo puipui o le a taʻitaʻia ai le le lelei faʻagaioia o le sliding faitotoʻa sisitema;
  • tau maualuga faʻatusatusa i meaafale kapeneta.

Lelei ma le le lelei i le taimi e tasi, e mafai ona tatou valaʻau se ituaiga foliga o le teugaina teuina sisitema pei taʻitoʻatasi mamanu. I le tasi itu, faia e tusa ai ma se tasi poloketi, le kapeneta mafai ona fausiaina i totonu o soʻo se potu i le tulaga o le tele ma faʻatulagaina, e nana ai ni le atoatoa i le potu. I le isi itu, atonu e le ofi lenei kapeneta i seisi potu, talu ai na faia i ni vaega faapitoa.

Mataupu

O sliding wardrobes i le ituaiga o faʻavaa e le ese mai masani masani, seʻi vagana ai le i ai o ni sliding faitotoʻa. Kapeneta, pei o fale teu teuina, e mafai ona gaosia e tusa ma le tele o ituaiga, ae, e le pei o latou, o le ituaiga muamua e feaveaʻi, ma e mafai ona tuʻuina i se isi potu seʻi vagana le potu malolo, e tutusa lona tele. O loʻo faʻaali mai i le ata i lalo le ofi o ofu ofu i totonu o le potu malolo.

O le lelei o meaafale kapeneta nai lo meaafale fausiaina o lona tau maualalo, o le tele o ituaiga o sauni-faia faʻataʻitaʻiga, ma vave gaosiga taimi. E mafai ona faʻaaogaina o se vaevaega sauni mo le zoning, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu malolo potu. O le faʻatulagaina o elemeni o le faʻatumuina i totonu e faigofie, o le mea lea e foliga sili atu ona matagofie nai lo totonu o le fausia-i le teuina teu. Ae o le fausia-i le kapeneta faʻaaogaina sili avanoa, o lea e le talafeagai mo se tamai potu.

Oloa gaosi

O ofu faʻaseʻe i totonu o le potu malolo i totonu e mafai ona faia i mea eseese: chipboard, MDF, fiberboard. Fiberboard (Fiberboard) e faʻaaoga mo le gaosiga o kapoti i le tau maualalo ma le ogatotonu, talu ai e i ai le le lelei o le avea hydrophilic, o lona uiga, maualuga susu mimiti. Chipboard o loʻo iai ni resins faʻapitoa e maua ai le malosi i luga ma puipuia mai le susū. Ae o le sili ona maualuga meafaitino MDF ma fafie laupapa. O le filifiliga mulimuli e ofi lelei i totonu o totonu masani.

Mo le gaosia o kapeneta faitotoʻa, mea e pei o loʻo faʻaaogaina:

  • tioata, e masani ona malulu pe lanu. Manatu lauiloa aofia ai tioata sandblasting ma ata lolomi. O faitotoʻa taugata ae sili ona matagofie e faia i tioata pisia;
  • faʻata - o le faʻata kapeneta e masani ona faʻaaogaina i tamaʻi potu malolo, aua e vaʻaia faʻaopopo le avanoa;
  • mea masani: ofe, rattan, paʻu;
  • MDF ma isi ituaiga laʻau.

O se tuʻufaʻatasiga o mea e masani ona faʻaaogaina: MDF ma tioata poʻo faʻata, rattan, paʻu.

Ofe

Faʻaata

Paʻu

Tioata

Laupapa

MDF

Wood

Apitaga

Faʻavae i luga o le aoga ma le tele o le potu, oe mafai ona filifili i le faʻatulagaina o le teuina polokalama.O le le fuafuaina lelei o ofu faʻaseʻe e mafai ai ona laʻititi ma le toʻafimalie le potu malolo, ma o le agavaʻa o le tuʻuina o meaafale nei e le gata e sefe ai avanoa avanoa, ae faʻapena foʻi ona faʻaaoga lelei le potu.

Matou te faia saʻo totonu, mulimuli i fautuaga mo le tuʻuina o se potu:

  • oe mafai ona faʻasaʻo le foliga o se potu malolo puʻupuʻu ma se ofu teu pe a fai e te tu latalata i le pito i tua atu faʻafesagaʻi ma le faʻamalama. Ole mea lea o le a fesoasoani e faʻatupu lautele le potu;
  • afai o le faitotoʻa o le potu o loʻo tu i le mamao o 0.7-0.8 mita mai le puipui, e mafai ona e fausiaina se ofu i le umi atoa o le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, se 4 m potu. O se faʻatinoga tutusa o lenei manatu e pei o sliding wardrobes i le potu malolo o loʻo faʻaalia i lalo;
  • afai o le potu e le faʻatonu i foliga, ma protrusions, pule, e tatau ona e faʻaaogaina e tuʻu ai le fausia-i le kapeneta.

O le puipui ma lavalava ua faʻatulagaina ina ia latalata le vaega i le tulimanu. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia mai ai filifiliga mo le tuʻuina o ofu faʻaseʻe i potu malolo e eseese tele ma foliga.

Faʻaaliga teuteuga

O le mamanu o foliga e tatau ona fetaui ma le sitaili o le potu. I lenei itu, e tele fautuaga:

  • potu malolo ma lavalava, teuteuina i se ituaiga sitaili, manaʻomia meaafale mai mea masani, e foliga leo ma faʻaaloalo. O le teuteuga sili ona lelei o le faʻafoliga i le faiga masani o le a vaneina ni mamanu, faʻapepa faʻapipiʻi, teuteu teuteuina. A faʻapea e laʻititi le potu malolo masani, e fautuaina e faʻaaoga se ofu teuteuina laʻau papaʻe ma se faitotoʻa faʻata teuteuina i se teuteuga teuteu; mo se potu malolo lautele, e mafai ona e faʻaaogaina se teuina e faia i le mahogany po o le pogisa fafie;
  • mo se potu malolo i se faʻaonapo nei sitaili, o foliga o le teuina o masini ua fuafuaina matua, ae faʻalelei: e masani lava o se pupula monochromatic luga o le uliuli, mumu, paʻepaʻe, efuefu, enaena ma ona paolo. Mea faʻaaoga - tioata, palasitika, varnish;
  • Lalo o se ata o le kapeneta mamanu, faia i le sitaili o minimalism. E iloga i le i ai o le monochromatic matte luga faia i laupapa, maualuga-lelei chipboard, atonu ma le tuʻufaʻatasia ma le lacquer poʻo le lacobel;
  • maualuga-tekonolosi faiga i le fuafuaina o fasimea o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o tioata malulu, lea e tuʻufaʻatasia ma faʻaofi faia i le paʻu moni, iila poʻo uamea pa.

E mafai foʻi ona e teuteuina le faʻataʻitaʻiga i le Provence style, peitaʻi, e ui i lea, o le a le toe avea ma Provence moni, ae o ona faʻaaliga faʻaonapo nei.

Fautuaga mo le filifilia

Ae e te leʻi filifilia se ofu i totonu o le potu malolo, e tatau ona e filifili i le ituaiga o fausiaina - o le a fausiaina i totonu poʻo le tumau. I se faʻaopopoga, e tatau ona e filifilia le nofoaga o meaafale e tusa ai ma foliga o le potu malolo ma lona tele. E le gata i lea, amata mai le sitaili o totonu, e aoga le filifilia o le ata o foliga ma mea o le a faia ai. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina se vaifofo tisaini i le gaosiaina o se ofu e okaina ai, pe filifili se ata ua maeʻa faia, a o sefe tupe.

Faʻalogo i le faʻatumuina totonu: faʻavae i luga o gaioiga o le teuina o masini, e mafai ona aofia ai faʻatautau, toso i fafo ofuvae, ato seevae, poʻo fata masani. I lenei tulaga, o le aofaʻi o le faʻatumuina tatau ona tutusa ma le aofai o mea o loʻo fuafuaina e teuina i totonu o le kapeneta.

A filifilia potu-ituaiga meaafale, oe tatau ona uai atu i le lelei ma le ituaiga o le sliding faiga. O le monorail faiga e manatu e sili atu faʻatuatuaina, ae o le tuʻufaʻatasiga masani auala e taugofie. O le mea na faia ai le faasee e tatau ona anagata - e sili atu pe a fai o latou uʻamea, talu ai palasitika o le a le tumau tusa o le tausaga. O lenei ua e iloa filifili auala ofu i le potu malolo.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pese mo Tamaiti Samoan Songs for Kids - A i ai Iesu i lou vaa With Christ in my vessel (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com