Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Totogifuapauina fuafua i luga ole laiga - fuafua se nonogatupe (fuafuaina o le totogiina i le masina ma le tului i luga o se nonogatupe) + se laulau ma se aitalafu totogiina taimi

Pin
Send
Share
Send

Mea fuafua aitalafufaʻatagaina oe e fuafua le totogiina o nonogatupe taʻitasi,faʻaali le masina totogiina aofaʻi, komisi ma overpayment i tinoitupe ma pasene, faʻapea foi faʻaali se laulau ma faʻasologa mo le toe totogiina o aitalafu aitalafu.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Tele o tagata faʻatau, pe a filifilia se polokalama nonogatupe, faʻalogo naʻo le tului ma le vaitaimi. O le mea moni, o loʻo iai pea le tele o faʻataʻitaʻiga e afaina ai le tele o totogi ma ova totogi. Ina ia amanaʻia uma na, e tatau ona e iloa faʻapitoa faʻamatalaga tau tupe ma mafai ona faʻaaogaina. A leai se aʻoaʻoga faʻapitoa, e fesoasoani calculator i luga ole laiga.


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Ae e te leʻi faia se nonogatupe, e fautuaina e fuafua le totogiina o nonogatupe taʻitasi. O se lugalaina calculator calculator pe, i ni isi upu, o se loan calculator o le a feagai ma lenei galuega

1. Fuafuaina o se nonogatupe faʻaaogaina le initaneti calculator - o le faʻavae o le fuafuaina ma le toe totogiina o polokalame 📊 📝

Ina ia malamalama i le faʻavae o faʻatatauga, e manaʻomia le faʻatonutonuina o ni manatu:

  1. Nonogatupe tino - O le aofaʻi lea o tupe o loʻo tuʻuina atu i ai e le faʻalapotopotoga aitalafu i le tagata nono tupe i se tinoitupe poʻo le faʻaliliu atu i se kata poʻo se teuga tupe. E le aofia ai le tului ma komisi. O le tino o le nonogatupe o loʻo faʻailoa mai i le konekalate ma e faʻaaogaina a o tusia i luga se totogi.
  2. Tului - o le aofaʻi o le tupe e tatau ona totogi atu i le faletupe mo le faʻaaogaina o le nonogatupe.
  3. Totogi totogi O se pepa e faʻapea o se fesoʻotaʻiga i le konekalate. O aso ma aofaʻiga o nonogatupe o loʻo faʻailoa atu ii.

E taua foʻi le mafaufau poʻo le fea matagaluega e faʻaaogaina. e totogi ai le aitalafu... E faʻamoemoe ile faʻafefea ona fuafuaina le tupemaua ma le tufatufaina ole tului. Masani ai, o se tasi o lua polokalame e faʻaaogaina:

  1. Totogiina e ala i totogi faaletausaga... Lenei metotia aofia ai le faia tutusa masina totogi mo le atoa vaitaimi o le nonogatupe. I le taimi lava e tasi, o le sea o tului ma le pule aʻoga i lenei totogiina o taimi uma suia. I le amataga laasaga, o le tele o le totogiina o tului. E faasolosolo lava, o le sea o le aitalafu autu i le saofaga tuputupu ae ma i le faaiuga o le vaitaimi ua avea sili. O le lelei o lenei polokalame o le i le mea o le vave totogiina, o le aofaʻi o le tului totogi o le a faʻaititia.
  2. Metotia eseʻese... I lenei tulaga, i le amataga laasaga o le toe totogiina, o le aofaʻi o totogi e sili atu. O le saofaga e faasolosolo lemu. O le fuafuaina mo masina taʻitasi e faia eseese. I lenei tulaga, o le aofaʻi atoa o aitalafu e vaelua tutusa i le va o taimi uma e totogi ai, ma tului e fuafua faʻavae i luga o le paleni o aitalafu mo masina taʻitasi.

E le masani ona iai le filifiliga a le tagata nonoina tupe e filifili ai se polokalame toe totogi. I le tele o tulaga, e le o tuʻuina atu lea mo aitalafu a tagata faʻatau. Tele o loʻo nonoina tupe e taumafai e faʻatupe nonogatupe i luga o tuutuuga o le toe totogiina o faʻaletupe totogi. Ole mafuaʻaga ole mea lea e maualuga le polofiti a le faletupe ile auala lea. Peitai, o nisi faletupe faʻaavanoa i tagata faʻatau se filifiliga pe a talosaga mo se mokesi poʻo se nonogatupe taʻavale.


Afai e i ai se filifiliga, e taua le mafaufau i mea nei:

  1. Tele o le masina tupemaua. Afai o se eseʻesega totogi auala e faʻaaogaina, o lenei faʻailoga e tatau ona maualuga atu nai lo le annuity tasi e tusa ma le 25%.
  2. O le avanoa o le atoa pe faʻavaʻa vave vave ona faʻaleaogaina. Afai e faʻaaogaina se polokalame faʻaletausaga, e sili ona aoga le faʻaleaogaina i le amataga o le kuata. O le mulimuli ane faia le gaogao, o le itiiti ifo o le sefe. A faʻaogaina le faʻailoga metotia, e vave ona totogi mo soʻo se vaitaimi.

Faʻaleaogaina e eseʻese totogi e fautuaina i le tele o mataupu:

  • o loʻo tuʻuina atu se nonogatupe mo se aofaʻi tele mo se taimi umi;
  • o loʻo iai le aʻafiaga maualuga o le faʻateʻaina poʻo le le atoatoa;
  • o loʻo iai le naunautaʻiga e sefe se tupe pe toe totogi le aitalafu muamua ae leʻi faʻatulagaina.

O totogi faʻaleupe e aoga tele:

  • pe a le mafai ona faia totogi tetele i masina taʻitasi i le amataga o le totogiina;
  • ua faʻapipiʻi sina nonogatupe mo se vaitaimi puʻupuʻu;
  • e fiafia le tagata nono tupe e fuafua le tala o le tupe a le aiga e ave iai le totogi tutusa o masina taʻitasi;
  • e leai se faʻamoemoe e faʻamamaina maeʻa muamua i le faʻasologa.

I soo se tulaga, o le muamua laʻasaga o le suʻesuʻeina o filifiliga ofoina mai e eseese faletupe. Ina ia faʻatusatusa le aofaʻi o le ova o totogi, e fautuaina le faʻaaogaina o se calculator i luga o le upega tafaʻilagi faʻapitoa, o le a faʻatonuina ai le totogiina o aitalafu faalemasina.


2. Nono fuafua i luga ole laiga - fuafua le totogiina o nonogatupe i le masina 📆

A filifilia le sili ona lelei o nonogatupe polokalama, o le tele o le masina totogiina e sili ona taua. Ole faʻailoga lea e mafai ai ona malamalama ile avega tautupe ile tagata nono.

Le fuafuaina o le totogiina o nonogatupe i le masina, Aso Nei le talafeagai alu i le paranesi paranesi. Ua lava e faʻaaoga ai se faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi fuafua mea fuafua. O vaega nei e manaʻomia mo le fuafuaina: aofaʻi o nonogatupe, fua faatatau, vaitaimi, ma taimi masani o aia.



3. O le calculator mo le nonogatupe loan

O le tele o taimi e manaʻomia e le tagata nonoina tupe ona fuafua le aofaʻi tele o aitalafu e mafai ona ia toe totogia mai lana tupemaua. O le calculator tuʻuina atu faia faʻatatau faʻavae i luga o le tapulaʻa maualuga mafai totogi masina, nonogatupe tulaga: fua faatatau, vaitaimi, taimi o tului. E le aofia ai isi aitalafu toe totogi.

📌 Fautuaina e le au atamamai le setiina o le masina peimeni tulaga o le sili atu nai lo 30-40% mai le tupe maua maua. A faʻapea e maualuga atu lenei faʻailoga, e maualuga le avanoa e ono mumusu ai faletupe e fai se nonogatupe.


4. Mea fuafua mo le aofaʻi o totogi o nonogatupe 📋

Pe a talosaga mo se nonogatupe, tele faletupe faʻamaoti mai le umi e fetaui ma le tagata nonoina. E le mafai e tagata uma o tausia ona mafaufau pe o le a le ituaiga taimi avanoa o le a sili ona lelei mo ia.

Ina ia taliina sea fesili e aunoa ma ni faʻafitauli, e aoga le muamua fuafua le numera o totogi. Ina ia faia lenei, ua lava le filifili i le mea e tatau ona aofaʻi o nonogatupe, totogi, fua faatatau... I se faʻaopopoga, oe tatau faʻamaoti taimi masani o aia.

Ina ua maeʻa lena, e totoe e fetaomi le fuafua faʻamau. Ole aofaʻiga ole numera ole totogi faalemasina.



5. Mea fuafua paleni o nonogatupe 💸

Afai e manaʻo le tagata aitalafu e toe totogi le aitalafu muamua ae leʻi faʻatulagaina, e manaʻomia e ia ona mafaufau pe o le a le aofaʻi o tupe e tatau ona sauniuni. Afai i le taimi o le faʻaleaogaina sa i ai ni tuai ma vave totogiina, oe tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faletupe. Afai e leʻi aliaʻe na tulaga, e leai la se aoga o le faʻamaʻimau taimi: naʻo le faʻaaogaina o le calculator na tuʻuina mai.

O faʻamatalaga o loʻo mulimuli mai ua ofi atu i totonu o le form form: aofaʻi o aitalafu, aofaʻi o totogi faalemasina, fua faatatau, taimi masani o aiafaʻapea foʻi ma le numera saofaga ua uma ona faia... I le iuga, o le a nonoina tupe o le a iloa pe fia le na te manaʻomia e teuina mo le totogiina atoa.



6. Faʻafefea ona fuafua le tului i se nonogatupe - loan calculator calculator 🗒

A e talosaga mo se nonogatupe, e tatau ona e faʻafoʻi e le gata i le aofaʻi na maua, ae faʻapea foi tului... I le latou autu, latou te fai ma sui o le tagata nonoina le totogiina mo le faʻaaogaina o le nonogatupe tupe. Ua aliali mai o latou o tupe mama a le aitalafu faʻalapotopotoga ma le tagata ova totogi aitalafu.

📌 Faʻaleaganuʻu, o se nonogatupe totogiina aofia ai 2 vaega: o le muamua alu e totogi le autu aitalafu aitalafu, le lona lua alu e totogi ai le tului.

Ae e leʻi faʻaauauina le fuafuaina o tului i se nonogatupe, e taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o tulaga masani na ofoina mai e le faletupe.

O vaega autu e faʻapea:

  1. Aofaʻiga tele o aitalafu... Lenei aofaʻi o loʻo aofia i totonu o le nonogatupe maliega. Ae e te leʻi filifilia pe fia se aitalafu, e taua le iloilo totoʻa o lau oe agavaʻa, e suʻesuʻe ai suiga e ono tutupu i le olaga.
  2. Nonogatupe vaitaimi... O lenei faʻailoga e tele sona aʻafiaga e le gata ile aofaʻi o totogi faalemasina, ae faʻapena foʻi ile aofaʻi ole tului. O le umi o le vaitaimi, o le maualuga latou o le ai ai, ma vice versa.
  3. Faʻafia o totogi... O le tele o taimi, e tuʻuina atu e le nonoina tupe i le tagata nono tupe le filifiliga pe faʻafia ona totogi. Faʻamamāina mafai ona faia faʻatasi i le vaiaso, 14 aso poʻo le masina. Muamua lava, o le filifiliga e tatau ona fuafuaina e tusa ai ma le taimi masani o le mauaina o tupe. O le tele o totogi a le tagata nonoina totogi i le masina, o le sili atu o le a mafai ona ia sefe. Peitaʻi, e le mafai e tagata uma ona toe totogi se aitalafu i se taimi e sili atu i le taʻitasi i le masina.
  4. Totogi totogi... E taua le malamalama: pe a faia peimeni, mamao mai le aofaʻi atoa alu e totogi ai le aitalafu autu. Muamua lava, o se vaega o le totogiina e faʻasino i le totogiina o tului. Naʻo le tupe totoe e faʻaogaina e totogi ai le aitalafu autu. Afai e ono iai se vaega e vave totogi ai, o le tele o le tupe e totogi e le tagata nonoina le tupe, o le tele foi lena o le aitalafu o le a totogiina. E tusa ai, i sea tulaga, o le aofaʻi o le ova totogi ua faʻaititia.
  5. Tupe faʻaalu... A o fuafuaina le tului i luga o se nonogatupe, e taua le faʻaaogaina o le faʻavae tausaga tului. Mo lenei mafuaʻaga, e leai se uiga e ulufale ai i le calculations le aoga fua faatatau, talu ai e amanaʻia e le gata i tului, ae faʻapea foi komisi uma avanoa ma isi totogi. O le mea lea, afai e te faʻaaogaina lenei fua faatatau faʻapitoa i fuafua, o le iʻuga o le a le faʻatuatuaina: sili atu nai lo le aofaʻi moni.

📌 Mo le fuafuaina o le tului, o le taua tele o latou o loo molia i luga o le totoe aofaiga o aitalafu. Faia ma le lima ia faʻatulagaga o e le faigofie... E le gata i lea, ona o le faʻataʻamilomiloina, faʻapea foʻi ma mea le taua, e ono i ai se eseesega tele ma le tulaga moni.

Ina ia fuafua le aofaʻi o tului, e taua foi ituaiga o nonogatupe maua... Ma, mo se mokesi ma mokesi aitalafu, o se uiga masani o le muamua nonoina e naʻo le tului. Naʻo nai tausaga talu ona amata totogi.

I le tulaga o le credit card, o le tagata nonoina tupe e feagai ma le manaʻoga manaʻoga o le tagata nonoina tupe e faia na o laiti laʻititi totogi i masina taʻitasi. Peitai, mo le faʻaleaogaina ma le vave faʻaleaogaina, tele aofaʻi e tatau ona teuina. O totogi e manaʻomia e le faletupe e tau atu ai i le mea moni o le aitalafu toetoe lava a le faʻaititia, ma o le tului ua avea ma tele.

Faʻataua uma e oe mea taua i luga fai si faigata... O le mea lea, a leai se aʻoaʻoga tautupe, e sili atu le faʻaoga o se nonogatupe faʻapitoa e fuafua ai le pasene.



7. Mea fuafua mo le fuafuaina o totogi o nonogatupe 2 taimi i le masina 🗓

Tele o tagata nonoina tupe e faia taumafaiga uma e faʻaititia ai le aofaʻi ova o totogi i luga o le nonogatupe mauaina. E tele auala e mafai ona faʻaititia ai le tau o nonogatupe. O se tasi o ia mea e aofia ai le faia o totogi tasi taimi taʻilua vaiaso. Faʻatasi ai ma lenei polokalame totogi, o le aofai o totogi totogi faʻateleina.

📌 Afai e fai faʻatasi le saofaga i le masina, e 12 vaega o le tausaga e totogi atoa. Afai o le aofaʻi o le totogiina ua vaevaeina i lua vaega ma totogi tasi i le lua vaiaso, 13 totogi o le a faia i le tausaga. O lea la, ua faʻailoa mai o le tagata nonoina tupe o le a toe totogiina le tasi totogi i le tausaga.

I le tasi itu, o lenei o le a le afaina taua ai le avega tautupe. I leisi itu, afai o le konekalate ua tusia mo le tele numera o tausaga, o lea totogi auala o le a fesoasoani tele faʻaititia ai le taimi faʻaletupe, faʻapea foi ma le ova totogi. E le gata i lea, o le faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai e faigofie atu i le tagata nonoina tupe ona tuʻuina atu se laʻititi aofaʻi mai le paketi a le aiga faʻalua i le masina nai lo le totogi atoa tasi.



Le calculator tuʻuina mai faʻavae i luga o naʻo le 3 faʻailoga (aofaʻi o nonogatupe, tului, ma aitalafu taimi) O le a faʻatagaina e le gata ona fuafua le aofaʻi o totogi mo le faia faʻatasi i le masina ma taʻitasi i le 2 vaiaso, ae faʻapena foi faʻatusatusa le aofaʻi o le ova totogi mo nei lua totogiina polokalame.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Make Laulau (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com