Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Reichsburg Castle - o se faʻailoga o le Siamani taulaga o Cochem

Pin
Send
Share
Send

Cochem, Siamani - o se taulaga Siamani tuai o loʻo tu i auvai o le Vaitafe o Moselle. O lenei nofoaga e lauiloa mo uaina lauiloa Moselle ma le maota o Reichsburg-olo, fausia iinei i le 11th seneturi.

Faʻamatalaga lautele e uiga i le taulaga

Cochem o se Siamani taulaga tu i luga o le Vaitafe o Moselle. O taulaga tetele lata ane o Trier (77 km), Koblenz (53 km), Bonn (91 km), Frankfurt am Main (150 km). O tuaoi ma Luxembourg ma Peleseuma e 110 km le mamao.

Cochem o se vaega o le setete o Rhineland-Palatinate. O le faitau aofaʻi e naʻo le 5,000 tagata (o se tasi lenei o taulaga laʻititi i Siamani e tusa ai ma le aofaʻi o tagata o loʻo nonofo). O le vaega o le taulaga o le 21.21 km². Ua vaevaeina Cochem i le 4 taulaga.

E matua leai lava ni fale faʻaonapo nei i totonu o le taulaga: e peiseai ua peʻa le taimi iinei, ae o le 16-17 seneturi. Pei o le taimi muamua, o le ogatotonu o le taulaga o Reichsburg Castle. Moni, afai 400-500 tausaga talu ai o lana autu galuega o le puipuia o le nuʻu, nei o le faʻatosina mai turisi i Cochem.

Maota Reichsburg i Cochem

Reichsburg Castle, lea e masani foi ona taʻua o se 'olo, o le autu, ma, o le mea moni, na o le tosina i ai lenei tamai taulaga.

O le a

O le maota Reichsburg anamua (na faavaeina i le 1051) o loʻo tu i fafo o le taulaga o Cochem, ma ose malosiaga puipui puipuia. Peitaʻi, e le o se 'olo tulaga masani: i totonu, e le mafai e turisi ona vaʻai i ni pa maa, ae o totonu o le fale: o puipui e teuteuina i frescoes, tuugalamepa auro, atavali taugata ma magalafu.

Ae o le teuteuga i fafo o le tosina, o le maota aofia ai le tele turrets. O le 'olo autu o le ogatotonu lea: o ona puipui e 1.80 mita mafiafia ma 5.40 mita le umi. O le itu i sisifo o le Autu Autu ua teuteuina i le faʻatusa o le leoleo agelu Christopherus.

O le faitotoʻa autu o loʻo tu i le itu i saute o le maota o le malo o Cochem. Lenei itu ua ufitia i ivy ma foliga sili atu matagofie ma lauolaola nai lo isi.

O le teritori o le 'olo e faʻapea:

  1. Itu i sautesisifo. E i ai le lotoa ma se vaieli, lea e 50 mita le loloto.
  2. Sasaʻe. I le nofoaga lenei o le taʻitaʻifono le fale, mai lea e mafai ona e alu ai i le Castle i le auala i luga o le Faitotoa o le Leona.
  3. Itu i matu-sasaʻe. E i ai le isi lotoa ma se drawbridge luga o le moat.

I ni nai mita mai le faailo, lea e alu aʻe i luga o le 100-mita maupuepue, oe mafai ona maua tuai tovine ma lelei-vaʻaia fanua.

O le mea e malie ai, i le 1868, na faʻatau atu ai e le Tupu o William I le maota o Reichsburg mo le aofaʻi e 300 talatala i lena taimi.

Le mea e vaʻai i totonu

Talu ai o le galuega autu a le 'olo o le puipuia o le' aʻai o Cochemma mai fili, o totonu o teuteuga o le maota e vavalalata lava ma le autu o taua ma tuliga manu. E 6 potu faʻapitoa:

  1. Knightly O le potu pito sili ona telē i le 'olo, ma le faʻataʻaliʻo faatafafa e lagolagoina e 12 tetele pou. 2 ata vali (pulumu e Rubens ma Titian) o loʻo tautau i le ogatotonu o le potu, ma i autafa o faʻaaliga na aumai mai Iapani (ipu, fatafata), Farani (faʻaputuga koleni) ma Egelani (nofoa faʻataʻavalevale ma nofoa).
  2. O le potu 'ai tele o le potu tutotonu lea i le maota o malo. O le au talimalo o le fale na talia malo o le mamalu ma taumamafa ii. O puipui, faʻalo ma meaafale i totonu o lenei potu e faia i laupapa, ma o le mea sili ona tosina i ai o le lapopoʻa na vaneina i tafatafa o fale, lea e ova atu i le 5 mita le maualuga. O loʻo iai le faʻaputuga tele ole paʻu Delft, ma le aeto e faʻalua ona ulu o loʻo nofo i luga.
  3. O le potu tulimanu. O lenei potu o loʻo iai faʻataʻitaʻiga na aumai mai le tulituliloa: manulele faʻamamaina, nifo o aila ma nifo, paʻu urosa. O le faʻaaliga iloga o lenei potu o faʻamalama ia - o loʻo faʻaalia ai le ofutele o tupu ma tupu na nonofo i lenei 'olo.
  4. Potu o ofutau. I totonu o lenei potu tele, o ona puipui o loʻo lainaina i laupapa laupapa, e i ai le taseni o ofutau, tusa o le 30 talita ma sili atu i le 40 ituaiga o meatau. O le mea e malie ai, e tusa ai ma le aufaigaluega fale mataaga, na tau le 45 povi e faʻatasia ai taua e tasi.
  5. O le potu Gothic poʻo fafine na sili ona mafanafana ile maota, ona o le taʻinaafi e mumu pea lava ii. O puipui o le potu ma meaafale ua teuteuina i totonu (mosaic tolu-fua faia i laupapa, nifo elefane ma laumei). O le ogatotonu o lenei potu o se taʻinaafi mai le Delft.
  6. Potu Romanesque. Le fale e sili ona lilo ma faʻatusa o le 'olo. I luga o puipui ma faʻalo o loʻo iai faʻailoga e 12 o le Zodiac, i luga o maʻa mai le ogaumu - o aliʻi o Isaraelu, i le ogatotonu o le faʻalo - o faʻatusa faʻatusa o le Lototele, Poto, Faʻamasinoga ma le Paleni.

E le gata i potu i luga ma potu, o le maota o Cochem (Siamani) sa i ai se tamai umukuka, faʻapea foi ma le potu e tuʻu ai potu, o loʻo tu ai pea paelo o Moselle.

E le mafai ona e alu i totonu o le maota e aunoa ma se taʻiala, o lea afai o le a e alu i le maota o se vaega o se vaega o sili atu nai lo 20 tagata, e tatau ona e faʻailoa i le fale mataaga tagata faigaluega e uiga i lou taunuu muamua.

Afai o le kulupu e laʻititi tele, e mafai ona e sau e aunoa ma se taimi atofaina: itula uma (mai le 9 i le taeao i le 5 i le afiafi) e faʻatautaia ai e le taʻiala ni maimoaga i le maota.

Itula faigaluega: 09.00 - 17.00

Nofoaga: Schlossstr. 36, 56812, Cochem

Totogi ulufale (EUR):

Tagata matutua6
Tamaiti3
Vaega o 12 tagata (mo le tasi)5
Tamaiti aʻoga sili atu i le 185
Family card (2 tamaiti + 2 matutua)16

O tiketi e faʻatau i le pusa pusa o le maota.

'Upega tafaʻilagi aloaʻia: https://reichsburg-cochem.de

O le a seisi mea e vaʻai i Cochem

I le faʻaopopoga i le Reichsburg Castle i Cochem, oe mafai ona vaʻai ma asiasi i ai:

Maketi Lotoa ma Town Hall (Rathaus)

Pei o se isi lava taulaga i Europa, o Cochem e iai lona malae maketi matagofie ma le maketi a le au faifaatoʻaga i aso o vaiaso ma tagata talavou e faʻaputuputu i faʻaiuga o vaiaso. O le eria e matua le lautele lava, ae, e tusa ai ma turisi, e le sili atu le leaga nai lo le tuaoi o taulaga Siamani.

Nei o le autu vaaiga anamua (o le mea moni, sei vagana ai le maota) ma le Town Hall - o le faʻailoga o le 'aʻai, o loʻo i ai Magdeburg aia tatau, ma o le mea lea o le ono mafai e oe lava pulega. O le faletele o le taulaga i Cochem e laʻititi ma toetoe lava a le vaaia i tua atu o foliga o fale tuaoi. O lenei fale o se fale mataaga, lea e mafai ona e asia fua.

Nofoaga: Am Marktplatz, 56812, Cochem, Rhineland-Palatinate, Siamani

Mustard Mill (Historische Senfmuehle)

O le Mustard Mill o se tamaʻi fale mataaga i luga o le Market Square o le taulaga, lea e mafai ai ona e tofoina ma faʻatau ai lau pele ituaiga suka, faʻapea foʻi le Moselle uaina. Ua fautuaina tagata tafafao maimoa e faatau fatu sinapi iinei - mai ia mea e mafai ona e faʻatupuina lau oe lava ituaiga.

Afai e te le o iloa pe o le a le ituaiga suvenir e aumai i lou aiga ma uo mai Cochem, ia mautinoa e siaki lenei faleoloa.

Nofoaga: Endertstr. 18, 56812, Cochem

Itula faigaluega: 10.00 - 18.00

Ekalesia a St. Martin (Ekalesia Katoliko a St Martin)

O le Ekalesia Katoliko a Sagato Matini o loʻo tu i luga o le vai o Cochem, ma e talia malo na taunuʻu mai i le taulaga. O le pito sili ona leva o le malumalu, na fausia i le seneturi lona 15, o loo ola pea e oʻo mai i le aso. O isi fale na sosoʻo ma le malumalu na faʻaleagaina i le 1945.

Lenei faʻailoga o Cochem e le mafai ona taʻua o se sili ona lalelei pe le masani ai, ae e ofi lava laconically i totonu o le taulaga. O le teuteuga i totonu o le malumalu e fai foi sina tauagafau: puipui, nifo elefane, potu kiona papaʻe, fale laupapa i luga o le faʻalo. O faʻamalama e i ai pupuni tioata pupula, ma i le faitotoʻa o loʻo i ai faʻatagata laupapa o le au paia. Peitai, fai mai turisi o le ekalesia "faʻatamaoaiga" le taulaga ma faia ia sili atu "maeʻa".

Nofoaga: Moselpromenade 8, 56812, Cochem, Siamani

Itula faigaluega: 09.00 - 16.00

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Soʻotaga felauaiga

O le alu i le vaaiga a Cochem i Siamani e le faigata. I se faʻaopopoga i taʻamilosaga faʻatulagaina e kamupani femalagaaʻi, femalagaaʻi lautele e masani ona malaga iinei. E sili le alu i Cochem mai:

  • Trier (55 km). E mafai ona e alu i pasi. Tulau i le nofoaga o Polch. Ole taimi ole malaga e 1 itula.
  • Koblenz (53 km). O le filifiliga sili ona lelei o le nofoaafi. O le ulufale atu e faia i le Koblenz Hauptbahnhof nofoaga. Ole taimi ole malaga e 1 itula.
  • Bonn (91 km). E mafai ona e taunuʻu i nofoaafi. Oe tatau ona ave se nofoaafi i Cochem nofoaga. Ole taimi ole malaga e 1 itula ile 20 minute.
  • Frankfurt am Main (150 km). O le nofoaafi malaga o le a sili atu le mafanafana ma televave. O le ulufale atu e fai i le nofoaga o le Hbf i Frankfurt (Main) Ole taimi ole malaga e 2 itula.

O tiketi e mafai ona faʻatauina pe i le ofisa tiketi o nofoaafi nofoaga, poʻo (mo le pasi) i luga o uepisaite aloaia o feaveaʻiga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. Cochem o se tasi o nai Siamani 'aʻai e mafai ona' ausia e vaitafe (mo se faʻataʻitaʻiga, mai Koblenz).
  2. A e fuafua e faʻaalu se sili atu ma le tasi le aso i Cochem, Siamani, tusi muamua lau mea e te nofo ai. Faletalimalo ma faletalimalo mafai ona faitauina i le tasi lima ma e masani ona pisi uma.
  3. E leai se olaga faʻa po i totonu o le taulaga, o lea e mafai ai ona fiu tagata fiafia i gaioiga i fafo.
  4. Mulimuli i le tala o le tau. A o tu Cochem i luga o le Vaitafe o Moselle, e tupu lologa i nisi taimi.

Cochem, Siamani o se tasi o na taulaga laiti ae matagofie ma mafanafana a Europa o le a e manaʻo ai e nofo umi.

Vitio: savalivali faataamilo i le taulaga o Cochem, tau i le taulaga ma aoga fesoasoani mo turisi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Reichburg#castle #Cochem#inside tour of castle. beautiful castleCochem Germany (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com