Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tau i Isalaelu ia Me - tau o le ea ma le sami

Pin
Send
Share
Send

O le tau i Isaraelu ia Me o se la malu, o se matagi malu malu ma leai se timu. Ona o ona tulaga tau, o le Nuu Paia ua avea o se sili ona lelei nofoaga mo se matafaga aso malolo mai le faaiuga o le tautotogo i Oketopa aofia ai. O le tumutumuga vaitau o i le faaiuga o le tautotogo ma le muamua masina o le tautoulu.

Faamatalaga lautele

Isaraelu o se atunuʻu ofoofogia e taʻutaʻua tele i turisi. E o mai tagata tafafao maimoa mai i fafo ina ia faaleleia lo latou soifua maloloina i se tasi o le tele o nofoaga tumama. E lauiloa foʻi aso malolo i le matafaga - E mulumulu Isaraelu i vai o le Metitirani, Oti ma Red Red. I totonu foi o le atunuʻu o loʻo i ai le Vaituloto o Tiberias (poʻo le Vaituloto Kinneret), lea e masani ona taʻua o le Sami o Kalilaia, aua i tusitusiga anamua o tusitusiga na maua ai i lalo o lenei igoa.

O aso malolo i le matafaga i Isalaelu e amata ile afa lona lua o le tautotogo ae faaauau ile tautoulu. O le tau sili ona lelei e amata mai ia Aperila i le amataga o Iuni ma mai ia Setema ia Oketopa. I le taimi nei, o le ea mafanafana i luga i se malu + 26 ° C - + 30 ° C, ma le la e le susulu malamalama tele.

I le tau mafanafana i Isaraelu, o le tau e vevela tele e oʻo lava i le sami e te le maua le toʻafimalie, aua o le vai mafanafana e oʻo atu i + 30 ° C.

Tau i 'aʻai o Isaraelu

Haifa

Haifa resort o loʻo tu i le matafaga o le Sami Metitirani, latalata i le tuaoi ma Lepanona. I le masina o Me, e sili atu le malulu iinei nai lo isi taulaga i Isaraelu. O le vevela o le ao i le afa muamua o le masina e + 24 ... + 25 ° C, ma le vevela i le po o le + 17 ... + 19 ° C. I le afa lona lua o Me, o le thermometer tulaʻi i le + 28 ... + 30 ° C i le ao ma + 19 ° C i le po. O le vevela o le vai e 22 ° C, o lona uiga o le aau i le sami e sili atu le toʻafimalie.

O le matagi e vaivai (3.6 m / s), ma o le moni ea vevela i Isaraelu ia Me e le ese mai le mea na lagonaina. Ia Me, e 27-28 aso susulu o Haifa, e mautinoa ai le lelei tafaoga i le sami ma le avanoa e savali tele ai ile taulaga. E timu e le sili atu i le 1-2 aso i le masina.

Talu ai o le vevela eseesega i lenei eria e le taua, e leai se manaʻoga e ave ofu mafanafana - o se ofu mafanafana poʻo se cardigan o le a lava.

Tel Aviv

Tel Aviv o loʻo tu i le talafatai o le Metitirani, ma o le vai taele iinei e amata i le taimi e tasi e pei o Eleni, Italia ma Tunisian nofoaga.

Tagata tafafao maimoa amata ona taunuu mai iinei i le tele o manu ia Me, pe a o le vai mafanafana oʻo i le + 21 ° C. I le amataga o le masina, o le fua i le ao faʻaali mai le +26 ° C, ma i le po e mafai ona paʻu i le + 17 ... + 19 ° C. I le faaiuga o le masina - + 28 ... + 30 ° C i le ao ma le + 20 ... 24 ° C i le po.

Peitaʻi, o le tau i Isalaelu ia Me e le mafaamatalaina, ma e iai foʻi mataupu na tulaʻi mai ai le fua i le + 41 ° C ile ao ma paʻu i le + 7 ° C i le po.

Afai tatou te tuʻuʻesea ni faʻaletonu o le tau, o lona uiga o le tau masani o Me i Isaraelu e sili ona talafeagai mo se tafaoga i le sami. E tusa ai ma faʻamaumauga, e leai ni aso timu ia Me, ma le 29 mai aso susulu o le 31. O le a le faʻapogisaina foʻi le nofo ai o le atunuʻu, talu ai o lona saoasaoa e 4.2 m / s, ma o lenei faʻailo e mautu. I le auala, faʻafetai i le matagi, o le vevela o le ea e lagonaina i le +23 - + 25 ° C, e faʻatagaina ai le gata i le aau, ae faʻapea foi le alu i tafaoga ma asiasi i soo se ituaiga o mea masani e aunoa ma le le faʻamafanafana.

Talu mai ia Me, o se suiga tele i le tau ma le paʻu o le vevela paʻu mafai, e aoga le ave e le gata o ofu mafanafana (mitiafu, ofuvae pupuu, ofu taele), ae faʻapea foi ma tautotogo-tautoulu ofu: ave le windbreaker, jeans ma se ofu mafanafana faatasi ma oe.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Ierusalema

O Ierusalema ma ona pitonuu o se nofoaga lauiloa o aso malolo. O le vaitau maualuga e amata mai ia Aperila e oʻo i le amataga o Iuni ma mai ia Setema e oʻo i le faʻaiuga o Oketopa, pe a fai o le tau e sili atu le mafanafana mo le savali ma aau. O le sami latalata i Ierusalema o le Sami Mate, tu i 80 km mai le taulaga.

O le averesi o le vevela o le ea i le ao i le amataga o Me o le + 27 ° C (i le afa lona lua o le masina - + 30 ° C), ma i le po - + 22 ° C. E le pei o isi nofoaga i Israel, o le vevela eseʻesega iinei e le taua, o lona uiga e te le manaʻomia e ave ni ofu mafanafana ma oe.

O le saoasaoa o le matagi i Ierusalema ia Me e oʻo atu i le 5 m / s, e fai si maualuga atu nai lo isi pitonuu. O le mea lea e lagona ai le vevela i ni tikeri maualalo ifo nai lo le mea moni. O le numera o aso timuga e 2-3 i le masina. O le vevela o le vai sami o le + 25 ° C.

O Me o se masina lelei tele e asia ai Ierusalema: e leʻi vevela le la, o lea e mafai ai ona e fiafia e savali i le 'aʻai anamua ma ona siʻosiʻomaga, faʻapea foi ma le aau i le Sami Mate.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Eilat

Eilat o se nofoaga tu i luga o le matafaga o le Sami Ulaula, lea e mafai ai ona e sunbathe ma aau latalata toe tausaga atoa. E oʻo foi ia Ianuari, o le vevela o le vai e le lalo ifo ma le + 20 ° C, ma ua faʻamaluluina le ea e oʻo atu i le + 15 ° C. O le taimi sili e malaga ai i Eilat e amata mai ia Aperila i le amataga o Iuni ma ia Setema e oʻo ia Oketopa.

O le averesi o le vevela i le ao ia Me o le +32 ° C, e sili atu lona maualuga nai lo isi nofoaga malologa. I le po, paʻu le thermometer i le + 20 ° C. O le matagi e matua malamalama (3.2 m / s) ma o le vevela lagona mafanafana. O le vevela o le vai i Isalaelu ia Me i le ao o le + 23 ° C, o lea e mafanafana le aau i le sami.

E le pei o taulaga tuaoi ma fale talimalo, e le aoga le alu i tafaoga ma savali tele i tafatafa o Eilat i le ao, talu ai le vevela o le tau e le maua ai le toʻafilemu mo le tele o tagata o le post-Soviet space, ma e faigofie lava ona e sosia le la.

Eilat e leai ni fesuiaiga o le vevela e pei ona i ai i Tel Aviv, o lea ua lava na o ave taumafanafana ofu faatasi ma oe. Tagata tafafao maimoa na asia Isaraelu ia Me na maitauina ia latou iloiloga o le tau i taulaga i tafatafa o le sami e mausali.

Galuega Faatino

O Me o se tasi o masina sili ona lelei e asiasi ai i Isaraelu. E leʻo vevela tele, o lea e mafai ai ona e alu i tafaoga ma savali tele i le taulaga e aunoa ma se faʻafitauli. O le sami sili ona mafanafana ia Me o loo i taulaga i saute o Isaraelu - Ierusalema (Sami Mate) ma Eilat (Sami Ulaula), lea e oʻo atu ai le vevela o le vai i le 24 (+ 25 ° C). O malologa o loʻo tu i le itu i matu o le atunuʻu (Metitirani Sami) e le malulu foi: o le vevela o le vai ia Me o le 21 (+ 22 ° C). O le tau ma le sami vevela i Isaraelu e mausali ia Me, o lea e leai se mea e popole ai.

Afai e te manaʻo e tuʻufaʻatasia se tafaoga tafaoga ma se tafaoga i le matafaga, e sili atu lou sau i Tel Aviv. Lenei e le gata e mafai ona aau, ae e te savali foʻi i auala tuai o Jaffa (Old City) ma asiasi i nofoaga faʻaonapo nei.

Afai o le mea e ave i ai le faʻamuamua o le vaʻaia o tafaoga, ona e alu lea i Ierusalema. Lenei asiasi i le Western Wall, le Ekalesia a St. Mary Magdalene, le Ekalesia o le Holy Sepulcher ma isi vaaiga faʻasolopito, lea e asia i tausaga taʻitasi e sili atu i le 4 miliona turisi mai le salafa o le lalolagi. Ma afai o le autu faʻamoemoe o se toʻafilemu ma fuaina malologa i se matafaga tafaoga, ona alu lea i Eilat po o Haifa.

O le tau i Isalaelu ia Me o le a fiafia uma ai tagata fiafia i le matafaga ma i latou e fiafia i ni tafaoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taumate Seralina Tutasi - Faafetai Tele Lava Original Official Music Video ft. Tasi da man (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com