Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Sölden Ski Resort - o se fale faʻatali mo tagata faaseʻe

Pin
Send
Share
Send

O Sölden o se nofoaga faʻaseʻe e faʻaigoaina saʻo o le malosiʻaga o le taumalulu. O le ogatotonu mo tauvaga faʻavaomalo ma o se tasi o sili ona lauiloa ma asiasi i nofoaga faʻaseʻe i Europa. E i ai ona po nei ala o eseʻese tulaga faigata, ma o se faʻapitoa vaega ua faʻaauupegaina mo snowboard ili.

Faʻamatalaga lautele e uiga i le nofoaga faʻapitoa Sölden

Afai e te alu i luga o le vanu Otztal, a maeʻa le 40 minute e mafai ona e oʻo atu i le nofoaga o Sölden, e le gata i lea, o le nuʻu o Obergurgl o loʻo tu i le vanu, mai le mea e faigofie ai ona oʻo atu i le nofoaga o Kütai. E le mamao mai le nofoaga faʻaseʻe, o le fausiaina o se fale vevela fou "Aqua Dom" na maeʻa talu ai nei.

Mea moni manaia! E tusa ai ma le au tafafao maimoa, e naʻo latou e le fiafia ma le fiafia ile latalata ile auala tele e le fiafia ia Sölden.

I le 2018, na aliali mai ai foi le isi mea matagofie fausaga ma tu ma aga faaleaganuu i luga o le teritori o le nofoaga malolo - James Bond toe foi atu i Sölden. O se ata tifaga faʻavae i luga o se tasi o ata e uiga i le lauiloa sooupu faʻapitoa na tatalaina i le pito i luga o Gaislachkogl latalata i le faleʻaisa aisa Q. Manatua le tifaga Spectrum? Sa i totonu o Alps, i le Vanu o Sölden na maua ai le falemaʻi a Hoffler ma o le vaaiga ma le tuliga na pueina.

O ai o le a fiafia i se aso malolo i le Sölden faasee tafaoga i Ausetalia? Muamua lava, mo tagata fiafia i le faaseʻe i alpine, snowboarding, faʻapea foʻi ma turisi e fiafia i se siosiomaga fiafia ma ola.

Lelei e iloa! O le Sölden ski area na faia e ni vaʻaiga se lua, faʻafetai o le vaitau faaseʻe e sili ona umi i Europa - mai le afa lona lua o Oketopa e oʻo ia Me.

Afai e lava lou malosi mo faaseʻe, malolo i pa ma Disko, o le nofoaga Sölden i Ausetalia o se sili fofo lelei. E ui i lea, i lenei vaega o atumauga o loʻo i ai se nofoaga e mafai ai ona e tuuto atoa atu i taʻaloga, faaseʻe - o le tamaʻi nuʻu o Hochsoelden. Mai ii e mafai ona e fiafia ile vaʻaiga matagofie ole vanu, ma auala savali ifo saʻo i faletalimalo. O le isi avanoa o Sölden o le sone savali, e leai ni taʻavale iinei.

Lelei o le taulaga o Sölden ma le Austrian faasee tafaoga:

  • o le vaitau faaseʻe umi, o le mafiafia o le kiona, o le ufiufi tumau;
  • siitia maualuga-saosaoa;
  • faaseʻe i luga o le vaʻaisa ua saunia;
  • siosiomaga pati;
  • oe mafai ona tuʻufaʻatasia taʻaloga ma faʻafiafiaga;
  • Sölden auala e lelei maka, o lea le leiloa iinei e toetoe lava a le mafai.

Le lelei:

  • i le tumutumuga o le vaitau turisi, e i ai le faanatinati i le autu siitia;
  • o vaega malifa e fesoʻotaʻi i kapoti, e i ai laina i latou i le maualuga vaitau;
  • o le nofoaga e fai lava si taugata;
  • O le tele o faletalimalo a Sölden o loʻo tu i tafatafa o le auala tele, o lona uiga e leai se nofoaga e savavali ai ma tamaiti.

Austrian ski resort Sölden i numera:

  • o le maualuga o le nofoaga e 1377 mita;
  • maualuga eseesega - 1380-3250 m;
  • ala - 144, o ia: mumu (vavalalata) - 79, uliuli (polofesa) - 45, lanumoana (mo amataina) - 20;
  • siʻiina - 34, o lea: chairlifts - 19, tosoina siʻi - 10, potu - 5.

O le malae vaʻalele latalata ia Sölden e 1 itula le mamao. Saʻo mai le nofoaga faʻapitoa e mafai ona e oʻo atu i isi nofoaga faʻaseʻe - Obergurgl, Längenfeld.

Ala savali ma siʻi i luga

O Sölden, muamua lava, o se tasi o tioata tele i Ausetalia, faʻafetai e mafai ai ona e faaseʻe ii toeitiiti atoa le tausaga. Talu ai nei, na fausia ai ni lifi se lua i le nofoaga faʻapitoa, latou te faʻafesoʻotaʻia uma ala o le itulagi i le tasi sone, ma e mafai e turisi uma ona faia se safari faʻaola fiafia.

O le faʻataʻitaʻiga o auala o Sölden's trails o loʻo faʻaalia mai i mumu mumu - o le averesi o tulaga faigata. E i ai foi faigofie, lanumoana auala ma auala uliuli faigata.

Lelei e iloa! O le umi o le malifa umi e toeititi 13 km. Ia Oketopa, lagona le saoloto e sau i Sölden ma fiafia e faaseʻe.

O le Austrian ski resort i tausaga uma e fiafia i tagata tafafao ma suiga - o loʻo aliali mai i luga le tulaga, o le faaseʻe ua faʻalauteleina, ae o fale matagofie o Tyrolean, o falesa tuai, ma lanu felanulanuaʻi masani a Austria o loʻo teuina lava iinei. Mai soʻo se mea i le nofoaga e mafai ona e ave ai se siʻi luga o loʻo i le pito i lalo o le nofoaga. I luga o le malifa, o loʻo tu i le pito i lalo o le nofoaga tafaoga, e mafai ai ona fana, e mautinoa ai o le ai ai le kiona i lalo o tulaga uma.

E i ai ni lifi faʻaseʻe e lua i totonu o le aʻai e aveina turisi i itu malifa. O le mea autu o le faaseʻe i luga e mulimuli i le Hygioh. Lenei o le autu aʻoaʻoga eleele o le Austrian resort, tele lautele, faigofie ala, ma i autafa o loʻo iai nisi sili atu faigata, uliuli malifa. O lenei vaega o le nofoaga faʻapitoa e tumutumu. E i ai se paka snowboard latalata. Mai ii, e ala atu ia Hochselden, e mafai ona e alu i lalo, i le tautua a turisi o loʻo i ai se auala mumu (feololo) pe uliuli (faigata), o le maualuga o le eseesega e tusa ma le 1 km.

O leisi eria faasee o Gaislachkogl, o lona tulaga maualuga o loʻo tu i le maualuga o 3 km. E faigofie ma vave e oʻo mai - e ala saʻo i luga mai le vanu. O lenei vaega o le nofoaga faʻaseʻe e iai lona paleni i le va o auala faʻafaigofie ma faigofie. I se faʻaopopoga, iinei oe mafai ona 'ai i se faleaiga i le maualuga o le lata i le 2 km, ma, i le mauaina o le malosi, toe foi atu i le togavao i le vanu.

Lelei e iloa! E i ai ni nai vaʻa i le vaomatua i Sölden - le sili atu ile 20%, o le tele o latou o auala tatala.

O sone e lua e fesoʻotaʻi i malifa ma faʻatutuina, pe a fai e lava lou malosi o totoe ma ua e fuafua e tiʻetiʻe i le leva o le afiafi, alu i le ala Mittelstation - o loʻo iai malifa uliuli ma lanumoana.

O le meaai suamalie o se nofoaga faʻaseʻe i Oseteria o se itu tele e tuʻufaʻatasia ni 'aisa se lua - Tiefenbach ma Rettenbach. O auala o loʻo tu i le maualuga o le 3250 m, ma o le maualuga o eseesega e le sili atu i le 500 m.

Lelei e iloa! O totonu o Sölden o le sili atu lautele faaseʻe eria, faʻaauupegaina i luga o ni ea, o 29 sikuea sikuea.

I luga o se tasi o auala e sili ona lauiloa i le faaseʻe - BIG 3 Rallye - o loʻo faʻaauupegaina matata eseese, o iinei e mafai ai e se tagata ona lagona e pei o se oneone i luga o tumutumu o le kiona. Lenei e te miti lelei ma mea popole uma ma atuatuvale mou atu i tua. Mo se malaga, e sili atu le filifilia o le lelei, manino le tau, talu ai o le avanoa iinei e lelei ea ma e le lelei le tiʻetiʻega iinei i se matagi malosi.

Atinae Eseese

Ole faaseʻe i Sölden e le naʻo le pau ia o faʻafiafiaga i Austria. Mea uma e manaʻomia mo se nofo lelei ma le malie nofo ai iinei. I le lafoaia o turisi:

  • o se tulaga-o-le-oe-taʻaloga faʻafitauli faigata ma vaitaele, ausa potu ma maʻa nofoa, o se faleʻaiga ma le bowling auala;
  • SPA nofoaga tutotonu;
  • o le tele o faleʻoloa, e ui i lea, o le tuʻufaʻatasiga i totonu o ia fale e leai se aoga - tele lava taʻaloga oloa;
  • faleʻaiga ma faʻamau e maua i soʻo se taimi, peitaʻi, faʻapea foi ma discos, fale kalapu;
  • nofoaga autu e lima e mafai ona e mautotogi ai mea faigaluega;
  • ono aʻoga e mafai ai ona e faia lesona i le faaseʻe ma le faaseʻe aisa.

Afai e le o oe o se fiafia o pisapisao pati, asiasi i le Extreme Driving Center pe alu i se tietie uila.

Mea moni manaia! O loʻo iai loka loka i tafatafa o levega e mafai ona e tuʻuina ai au mea faigaluega ina neʻi e tau aveina ni mea mamafa i ou tauʻau.

I se faʻaopopoga i le faaseʻe, o loʻo ofaina e Sölden ni vai. O le filifiliga sili ona taugofie o le asiasi lea i le faletalimalo sauna. Afai o loʻo e sailia se alualu i luma sili atu e malolo ai, asiasi i le taimi nei Freizeit Arena taʻaloga ma faʻafiafiaga faigata. O le mea moni, o le auala sili ona lelei o le malolo i le Aqua Dom vevela faigata. O le nofoaga e tu i le 12 kilomita le mamao, pasi, taʻavale mulimuli mai iinei, e mafai ona e okaina se taxi. Lenei e mafai ona e taoto i fafo matala ma mafaufau loloto i le aisa tumutumu.

Mea moni manaia! O le vai, faʻamafanafanaina i le vevela o le +36 tikeri, sau mai le vaieli ma le loloto o le latalata i le 1900 m.

O Sölden ma ona tiutetauave uma e taʻua o le tele o tafaoga i Austria, o nisi turisi e taʻua foi le nofoaga o Ibiza i atumauga. I le vaitaimi o tumutumuga vaitau, e tatau ona muai okaina muamua laulau faʻafiafiaga.

Ituaiga, tau o pasi faaseʻe i le Austrian Sölden

O tau mo pasese faasee i le nofoaga faaseʻe a Sölden i Austria e fai si maualuga, ae e le ese mai tau i isi fale talimalo i Europa.

Siʻi pasi

Tulaga aloaiaMatuaTalavouTamaititiMo litaea
1 aso54,5043,503046,50
1.5 aso997954,5084
3 aso158,5012787135
6 aso293,50235161,50249,50

Nofoaga aloaʻia o le nofoaga faaseʻe a Sölden i Ausetalia:

  • ski-europe.com/resorts/solden/;
  • www.soelden.com/winter.html

O fea e nofo ai i Sölden

Sölden o loʻo tu i tafatafa o le vaitafe, o loʻo fegasoloaʻi i lalo o mauga. Ole tele o siʻisiʻi e alu saʻo i lalo i magaala autu o faʻatonuga ma faletalimalo. Tele turisi filifilia filifilia tuʻutuʻuga i le vanu, latalata i le faasee faasee. O femalagaaiga e tamoʻe i le va oi latou - skibuses - latou te aveina tagata tafafao i le faaseʻe i luga o le faasee mai soʻo se mea i le vanu.

Lelei e iloa! Nisi faletalimalo ma fale mautotogi e le oi le pito i lalo o le nofoaga malolo, ae teisi maualuga - i le maualuga o le 100 m. O le nofo ai iinei e mafai ona mafua ai nisi faʻalavelave - o le siʻitia fesoʻotaʻiga o le eria ma le ogatotonu o le vanu latalata i 22-00.

Afai e le naʻo oe o se tagata fiafia e faaseʻe i lalo o le faaseʻe, ae o se tagata fiafia tele ma e te faaseʻe mai le taeao e oʻo i le leva o le po, tusi mea e nonofo ai i le nuu o Hochselden. I se faʻaopopoga i faletalimalo taugata, o loʻo iai le tele o filifiliga o mea taugofie e nonofo ai.

I se tulaga lautele, o Sölden i Ausetalia o se nofoaga faʻapitoa e faʻaavanoa ai mea e nonofo ai mo soʻo se tofo ma paketi - mai faletalimalo e 5 fetu e oʻo atu i fale mautotogi.

Tau mo mea e nonofo ai i se nofoaga malolo i Austria:

  • Faletalimalo 5-fetu - mai le 2250 euro mo 6 po;
  • 3-4 faletalimalo fetu - mai le 1800 euro mo 6 po;
  • potu mautotogi i Sölden - mai le 700 Euro mo 6 po;
  • fale talimalo - mai le 657 euro mo 6 po.

Ua matou filifilia ni faletalimalo i Sölden i Ausetalia, e tusa ai ma tagata na faʻaaogaina le tautua tusi, na maua ai le sili atu ma le 8 togi.

  1. apart-hotel "Garni Fiegl" ua fausia i luga o le maupuepue, malo malo malolo filemu ma faamemelo natura, togi 9.0, le tau o le ola mai 1158 Euro mo 6 po;
  2. sili atu 3-fetu faletalimalo "Elisabeth", o loʻo tu i luga o le malifa o le Gaislachkogl faaseʻe i luga, togi - 9.0, tau o le ola mai 1433 euro mo 6 po;
  3. 4-fetu faletalimalo "Regina" o loʻo tu latalata i le Gaislachkogelbahn faaseʻe i luga, o loʻo iai lana lava spa, togi - 9.0, apitaga mai le 1900 euro mo 6 po.

Uma tau luga o le itulau e mo le vaitau 2018/2019.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau ma le tau i Sölden

O le tau i Sölden i atumauga o Ausetalia e masani mo le sone feololo. O vaitau e manino lava le mauaina mai iinei, ma o le vevela pulega e aafia i le eseʻesega o le maualuga. O le latalata i le tumutumu mauga, o le malulu ma sili atu matagi. Ui i lea, o se natura faʻaletonu tupu i le taumalulu - vaituloto o malulu foliga foliga i le vanu, ma mafanafana vaitafe tulaʻi i luga.

Taua! O le konetineta tau o Sölden i Ausetalia e maualuga i le taumafanafana ma maualalo i le taumalulu. O le maualuga o le vevela i le nofoaga o le 21 tikeri, ma le maualalo o le -15 tikeri.

O toga i saute ma tumutumu e mauaina le tele o ave o le la, o le vaega o totoe o le paolo, i se faʻaopopoga, e masani ona iai puao ma ao maualuluga.

Soʻo se timu - timu poʻo le kiona - paʻu ese mai luma o loʻo faʻatupuina i le va o malulu ma mafanafana vaʻalele tele. O le tele o timuga e toʻulu i tafatafa o atumauga, ma o timuga i le ogatotonu e seasea maua.

Faʻafefea ona e alu i le nofoaga faʻaseʻe Sölden

O le nofoaga i Ausetalia o loʻo i ai se tulaga tulaga ese - e toatolu tolu-afe i totonu o lenei nofoaga faaseʻe, o lea o le aifaga iʻinei e talafeagai e le gata mo tagata amata, ae faʻapena foʻi mo tagata afeleti tutotonu ma tagata poto masani. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai foi se eria faaseʻe mo snowboarders - o se malie paka.

E mafai ona e oʻo atu i Sölden i Ausetalia i le tele o auala ma mai 'aʻai eseese o Europa. Sei o tatou mafaufau i auala e sili ona lauiloa.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Pasi Innsbruck - Sölden

O le auala mai Innsbruck e sili ona puʻupuʻu, talu ai o le mamao i le va o nofoaga e naʻo le 88 km. E mafai ona e alu i Innsbruck ile tausaga atoa ile vaʻalele, o le auala ua fuafuaina e suia i Vienna poʻo Frankfurt. I le taumalulu, e mafai ona e faʻatau se pasese mo se malaga tuʻusaʻo, pe a o le tulaga lea o le umi o le vaʻalele o le 3 itula.

Mai i Innsbruck i Sölden e mafai ona e mauaina:

  • i le nofoaafi i le nuu o Etzal, ona pasi ai lea, o le malaga e tusa ma le 2 itula;
  • alu i se taxi;
  • totogi se taʻavale - e tele ofisa i le malae vaʻalele fale o loʻo faia ia auaunaga.

O le auala sili ona talafeagai o le tusiina o se fesiitaiga - o le a faʻatali le taʻavale i fafo atu o le malae vaʻalele fale. O le faigamalaga i le taʻavale e tusa ma le tasi le itula. Oe manaʻo e mulimuli i ala tetele numera 12 ma le B186.

Faʻafefea ona sau mai Munich i Sölden

O le mamao i le va o nofoaga e tusa ma le 200 km, o le mea lea, e le faigofie tele le oʻo mai iinei, e tatau ona e faia ni nai suiga. E iai foʻi le taimi e alu ai mai le Malaevaʻalele a Munich i le nofoaafi. E mafai ona e lisiina saʻo se taʻavale i Munich, e sili pe a fai saʻo i le malaevaʻalele. Munich ma le nofoaga i Ausetalia e fesoʻotaʻi i le auala televave A95 ma le malaga e tusa ma le 3 itula. I le auala, afai e te fuafua e faʻaaoga felaʻuaʻiga lautele, e tatau ona faʻaalu faalua le tele o le taimi.

Mo le totogiina o se taʻavale, oe manaʻomia se tusifolau, se laisene ave taʻavale ma se kata ma le aofaʻi manaʻomia e totogi ai mo le auaunaga.

Taua! Afai e te manaʻo e oka se fesiitaʻiga, faia muamua, talu ai o le tautua o loʻo manaʻomia.

I le faaiuga, matou te maitauina o Sölden o se tafaoga tafaoga mo tagata afeleti e fiafia e faaseʻe i le tele o taimi i le vaitau atoa. Mai le afa lona lua o Oketopa oe mafai ona e sau iinei ma suʻea nofoaga o le mauga. Malolo i le malologa mafai ona tuʻufaʻatasia ma le asia o le Ipu a le Lalolagi tulaga, e vaʻai ma ou lava mata i mea na ausia e le au afeleti sili.

Vitio: o a foliga o le malifa o Sölden ma tau o meaʻai i totonu o se nofoaga a Austrian.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: A Locals Guide to ObergurglHochgurgl and Sölden. TLP Season 2 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com