Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O foliga o aso nei ituaiga meaafale i totonu o le hall, faʻapea foʻi ma ata o ata lauiloa

Pin
Send
Share
Send

O le fale tele, teuteuina i se sitaili faʻaonapo nei, e iloga i le fealofani faʻapitoa, lautele ma le mafaufau loloto i auiliiliga uma. Lenei mamanu faʻatonuga tuʻufaʻatasia tele autu auala e faʻatagaina ai oe e faʻaalia atoa le totonu totonu o tagata e ona le fale. Saʻo filifilia meaafale mo le fale tele i se faiga faʻaonapo nei, o lona ata o le a faʻaalia i lalo, faʻaopoopoina ma faʻamamafaina isi mamanu elemeni. E le gata i lea, e tatau ona mafanafana ma maualuga le tulaga.

Faiga foliga

Faiga faʻaonapo nei i totonu o fale mamanu ma meaafale na tutupu mai i nai tausaga ua tuanaʻi. Na ia taliaina le tele o foliga vaʻaia ma le mafaufau lelei mai isi faʻatonuga. O ona autu foliga o:

  • Le faʻaogaina ole geometric foliga, laina manino pe a fai ni mea i totonu. E faʻatagaina le leai o se mea, ae o le fomu e sili atu lona taua nai lo teuteuga;
  • Le aofaʻi laʻititi o totoga e faʻaaogaina. E le mafai ona lafoa atoa lona faʻaaogaina, ae o au e suia ma tipi i luma o foliga, o tekonolosi fou e maua mai le paʻi atu;
  • O le faʻamuamua pe a filifilia mea, meaafale teuteu o le aoga ma le aoga. E ave le faʻamuamua i elemeni faʻaeteete e aunoa ma ni kulimi ma ni fugalaʻau. O meaafale e sili atu ona maeʻa faʻatasi ma drawers, fata, gaugau auala;
  • O ituaiga o meaafale i totonu o le maota e laconic ma faigofie, e leai ni maaleale, matagofie foliga, ae ui i lea, e foliga matagofie;
  • O totonu totonu ua setiina ma uluaʻi faʻaaogaina. E mafai ona faia i uʻamea, tioata, maʻa, palasitika, fafie, poʻo se tuʻufaʻatasiga o mea. O mea tetele e manaʻomia, o faʻamatalaga laʻititi e le taua tele;
  • O le lanu lanu o pastel; lanu faʻaituʻau ma masani e fiafia iai. Ina ia faʻaopopo chic, glossy luga o kapeneta meaafale, chrome 'au ma nofoa faʻamalama, tioata laulau, iila iila maa o loʻo faʻaaogaina;
  • O le potu e tatau ona mama, o pupuni mamafa e suia i tulle, blinds, Roman poʻo ie pupuni.

E ui lava i lona faigofie, monochrome ma le austerity, o se potu malolo i se ona po nei foliga e le foliga fiu. O le ata e faʻaaofia ai le faʻataʻitaʻi o faʻataʻitaʻiga e suia ai mea aoga e avea ma atisi mea.

Ina ia teuteuina totonu o le fale, latou te filifilia ni mea tetele mai aso nei i le valiina, faʻusaga, ata.

Eseese o meaafale

A filifilia ni meaafale mo se fale tele i se faiga faʻaonapo nei, o ona ata e faʻaalia i tusi faʻamaumauga ma luga o upega tafailagi a kamupani gaosi tetele, e tatau ona e lafoa le tele o le potu. O le potu e tatau ona tumau lautele. Uma oloa e mafai ona vaevaeina i ni nai kulupu, taʻitasi taʻitasi ei ai a latou lava uiga.

Meaafale vaivai

O lenei vaega e aofia ai sofa, nofoa faʻaletino, nofoa faʻaletino, pou, taumafataga. Mo upholstery, ie poʻo le paʻu, eco-leather e faʻaaogaina. Ituaiga ie e anagata, anagata, taugofie, ae o oloa paʻu e i ai se foliga matagofie. Lanu o lavalava ma paʻu e masani ona monochromatic, muted ma loloto shade. O nisi faʻataʻitaʻiga o lanu susulu e mafai ona avea ma autu taua o totonu.

O nei faʻataʻitaʻiga e masani ona ofaina i le tuʻufaʻatasiga o sofa:

  • O oloa e maualalalo tua ma lima i luga o le ata "nana". O le tua o loʻo i ai se faʻataʻataʻiga foliga, faʻatumuina e voluminous aluga e faʻafetaui le autu upholstery;
  • Faʻataʻitaʻiga tulimanu faʻataʻitaʻi e aunoa ma lima poʻo le beveled elemene. O faʻataʻitaʻiga e teuteuina i ie mama. Latou te faʻaaogaina le tele o avanoa, ae maua le mautonu lelei;
  • Sofa moega o puʻupuʻu tele ma se atoa nofoa nofoaga. O le vaega e momoe ai o loʻo faʻaauupegaina i se faamalu orthopedic ma se faʻatasi tuʻufaʻatasiga: o le itu teuteu e tutusa ma le lautele upholstery o le oloa, o le cotton anti-slip ua saunia mo moe.

Ina ia fausia se totonu matagofie, e mafai ona e filifilia se sulu faʻalelei ma vae maualuga, o lona papatua e faʻamaeʻaina i le capitonné fusiua. O sea oloa foliga manaia, ae mama.

O nofoa e faia i luga o se laupapa faʻavaʻa ma le paʻu poʻo le ie ie. O nisi faʻataʻitaʻiga e iai le faʻavae uʻamea, o vae maualalo o le chrome. O latou tua ma lima o loʻo i le maualuga tutusa, o le nofoa e lautele. O le isi ituaiga o oloa e maualuga lona ie soosoo i tua ma maualuga vae. Latou te fai ma sui o tala faʻatusa poʻo emepaea faiga faʻalelei mo aso nei.

O pou pou e ofaina i le faʻavaʻa ma le faʻavasega ata. O loʻo faʻatumuina i latou i le faʻateleina o polystyrene granules ma e mafai ona aveʻese i luga o mea faʻapipiʻi. O oloa e leai ni faʻavaʻa e mafai ona tu ai i ni tulaga se tele. O oloa gaosi maualalo e gaosia i se sikuea, lapotopoto foliga. Latou te le faʻaaogaina tele le avanoa, ae latou teuteuina totonu ma e aoga tele.

Pa, kapoti, teuina o masini

Faʻaoga-i le teuina o faʻasologa ma vaʻaiga masani e masani ona faʻaaogaina i ona po nei potu malolo. Faiga masani, e faʻaopopo i kapoti, aofia ai pusa TV, pusatu, lavalava. O meaafale fausia-i totonu e ofi atoa i totonu, faʻatagaina oe e tuʻu le aofaʻi maualuga o mea. O le faʻavaʻa o ni nofoa laupapa, o puipui o le potu, o loʻo faʻamau ai fata ma atigipusa. O mata na iila, iila. Nai lo o 'au, otometi tatalaina faiga e faʻaaogaina. Tatala vaega o meaafale masani e le tatau ona faʻatumuina i trinkets, faʻatusa. O fata gaogao o le a fesoasoani e tausia lau mama faiga.

Tulaga faʻataʻitaʻiga ma modular faiga o loʻo faʻaauupegaina i le sliding, swing faitotoʻa. Faʻasaga foliga o fausaga e faia i le MDF ufiufi i le pupula o le enamel poʻo le chipboard ma lanu palasitika faʻasaga. O mea faʻapipiʻi e fai i tioata faʻaaisa poʻo le monochrome ma faʻata e fesoasoani e fausia ai se sitaili faʻapitoa. O meaafale faʻapitoa o aso nei, e i ai le paʻu e pei o le paʻu poʻo se mea faʻatusa o meaafale meafale, e faia i le varnish.

Laulau ma nofoa

O nofoa sitaili faaonapo nei e ergonomic ma sili atu le mafanafana. Ole tele o oloa e maualalo le maualuga ile sloped, lapoʻa armrests pe aunoa ma latou uma. O ni faʻataʻitaʻiga e maualuga lona faʻatafaʻilagi poʻo le faʻailoga pito i tua. O laupapa e faia i laupapa mautu, teuteuina i sukalati, uoleni, papaʻe. O tua ma nofoa ua maeʻa ma ie faigofie, beige-brown, plum, grey, ma milky leather. O se faʻaopoopoga teuteuga mafai ona avea o se suʻi, tamaʻi teuteu teuteuina o lanu elemeni.

O laulau faʻaonapo nei e le gata o laupapa laupapa lacquered laupapa e mafai ona i ai, ae o luga foʻi e faia i palasitika lanu, tioata, ma faʻataʻitaʻi o le paʻu. Mo le gaosia o le autu faʻavae, uʻamea, fafie, multilayer elemeni ufiufi i le paʻu ua faʻaaogaina. O le laulau pito i luga foliga o loʻo ofaina i le taʻamilo, faʻatafafa, faʻatafafa. O laulau o ona po nei sitaili e eseʻese mafuaʻaga: e mafai ona faʻaaogaina e fai ma laulau 'ai mo aso malolo a le aiga, faʻapea foʻi ma laulau tusitusi, kofe poʻo mekasini.

O vae e le masani ai foliga e avatua ai se chic faʻapitoa i laulau ma nofoa. Maualuga sikuea sikuea faatafafa e fai i laupapa poʻo le lalagaina o paipa uʻamea - latou te faʻaopoopoina le fiafia i oloa, maua ai le faʻatuatuaina talafeagai ma faʻamafanafanaina i le faʻaogaina.

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia ma totonu

Ina ia mafai ona faʻatumauina avanoa i totonu o le potu malolo, ua fautuaina e faʻaaoga le laʻititi aofaʻi o mea manaʻomia talafeagai. I le mamanu, mea uma e tatau ona matua aʻoaʻoina i laina tuʻusaʻo, ae ua faʻatagaina e faʻailoa mai le tele o ituaiga geometric foliga: o se pusa, o le lalolagi, o se liʻo. E fautuaina e faʻaaoga le paʻepaʻe, uliuli, beige, efuefu lanu i totonu. Latou te faʻatagaina oe e faʻateleina le matagofie o meaafale. Ina ia aloese mai le tuʻufaʻatasia o le lanu o meaafale ma le lanu o puipui, fola, filifili eseese pupuni, halftones. E mafai ona e fausiaina se lanu e ala i le filifilia o se susulu pouf, nofoa faʻataʻavalevale, sofa.

Faʻamoemoeina i le avanoa avanoa, latou filifilia feololo pe lapoʻa lapopoʻa meaafale. Ina ia faʻasaʻo le avanoa, faʻaaoga se faʻavasega vaega. Aua neʻi galo e uiga i le maualuga o le malamalama. I se faʻaopopoga i le malamalama autu autu, faʻamalamalamaina meaafale ma lamepa i le lotoifale o loʻo faʻaaogaina.

O le foloa o le hall mafai ona maeʻa ma soʻo se lamolemole mea: laupapa pogisa, maʻa masani, poselane maa, ma faia faʻaaogaina vai tekonolosi. E taua le aua le toe faʻaaoga se kapeta, pe filifili se ata e le masani ai lint-leai se faʻataʻitaʻiga ma se geometric mamanu. O ni mea teuteuina, mo se faʻataʻitaʻiga, o tamaʻi vaʻa e fai i tioata mafolafola faʻalanu, o le a fesoasoani e faʻavai totonu totonu i ni faʻafoliga foliga o meaafale ma lamolemole luga o puipui ma foloa.

O meaafale o potu malolo i ona po nei e tatau ona iai elemeni ma le pupula, uʻamea pupula. O le maualuga o le lanu e faia e ala i le tuʻufaʻatasia o isi susulu maeʻa mea ma meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le filifilia o meaafale beige e faia i mea vevesi ma vae o le chrome, o le foloa e mafai ona faʻamaeʻaina i papaʻe papaʻe. Elemene o le a faʻatusatusa, faʻaalia le malamalama i auala eseʻese.

Le mea e vaʻai i ai pe a filifilia

A filifilia ni meaafale mo se fale teuteuina i se sitaili faʻaonapo nei, mafaufau i mea nei:

  • O le autu aitia o le sitaili o avanoa ma tele malamalama. E tatau ona filifili meaafale e talafeagai mo le tele o le potu, e aunoa ma le soʻona faʻatauaina;
  • O le eseʻesega o mea i totonu i se vaʻaiga faʻaonapo nei o le faʻaaogaina o mea taugata ma sili ona lelei. O le mea lea, o le tau o le lelei maeʻa oloa le mafai ona maualalo;
  • Faigofie faʻagaioiga o meaafale o aso nei o le a faʻamautinoaina e le faʻatuatuaina, mautu o lona fausaga, leai o se maʻai tulimanu, chips;
  • Afai o se lapoʻa sofa poʻo nofoa filifilia mo se lanu lanu, o lona uiga o le toega o meaafale e tatau ona monochromatic.

O le lelei tele o totonu o aso nei o le mafai ona faigofie ona liua ia avea ma se vavalalata sitaili. O atavali ma teuteuga teuteuga i luga o sofas vaivai o le a fesoasoani e fausia se art deco style. Afai e te faʻaopopoina pepa faʻasalalau ma laufanua o le taulaga, chrome elemene, tripods, uʻamea tuʻamea, oe maua ai se tekinolosi-potu malologa Afai e te fiafia i se laconic fomu, fiafia i moli malamalama ma taugata mea, ona meafale i se ona po nei sitaili o le a fetaui ma lou potu malolo.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua Faapaiaina (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com