Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Laʻititi lauiloa o Ikea sofas, o latou autu uiga

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaonapo nei maketi meafale ofoina atu le tele o ituaiga o oloa. O loʻo taumafai tagata gaosi oloa e faʻatosina tagata, o lea latou te fausiaina ai oloa e talafeagai mo soʻo se talosaga. O sofas na ofoina atu e le kamupani Suetena o Ikea ua leva ona manumalo i le faʻatuatuaina o tagata faʻatau. Lenei ituaiga o meaafale meafale o loʻo faʻaalia i se lautele lautele. O oloa gaosi e alofagia e tagata faʻatau ona o latou lelei ma avanoa.

Lelei ma le lelei

O meaafale na ofoina mai e le kamupani na matua lauiloa mo le tele o tausaga. E masani ona manaʻomia e tagata lenei ituaiga faʻailoga ona o le lelei o oloa gaosia. Le lelei autu:

  1. Se ituaiga o sitaili, mafanafana faʻataʻitaʻiga. I le lisi e mafai ona e mauaina meaafale mo potu vateatea ma tamai potu.
  2. Faagaioiga. E mafai ona e faʻaaogaina sofas mai Ikea mo le nofo, moe. Tele tulimanu fasi ua faʻatulagaina ma teuina avanoa. E i ai mamanu ma fausia-i tulaga faʻavae, sliding faʻataʻitaʻi.
  3. Tau gafatia. O le tau o oloa e taliaina, o averesi tagatanuu o le atunuʻu mafai gafatia latou.
  4. Avanoa e filifili ai totonu elemene talafeagai mo sofas. I le taimi lava e tasi, e te le tau alu i se mea - mea uma e te manaʻomia e faʻaauupegaina ai se fale mautotogi o i Ikea.
  5. Lisi i luga ole laiga lelei. Afai e tatau ai, e mafai ona e pikiina se sofa e aunoa ma le tuua o lou fale. O le lisi e aofia ai ituaiga uma ma faʻataʻitaʻiga o meaafale, mea faʻaaoga mo totonu, ipu ma isi mea. I le ulufale atu i le vaega o le fiafia, oe mafai ona faʻamasani ia oe lava i le tapulaʻa, uiga ma tau o soʻo se oloa.
  6. Mafai e faʻatau faʻatasi fesoʻotaʻiga, aluga meaafale aluga.
  7. Tagata fausia i luga ole laiga Faatasi ai ma le fesoasoani a se polokalame faʻapitoa, lea e oʻo lava i se tagata amata e mafai ona feagai ai, e faigofie ona fausia totonu o ana miti. Ina ia faia lenei mea, na o le fuaina o le potu.
  8. Gaosiaina o meaafale i le faasologa. O sea gaosiga faʻatagaina oe e faʻaavanoaina se potu i se faiga tutusa.
  9. Filifiliga tele. I Ikea, o faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese e faʻaalia.

E leai ni mea faʻaletonu i meaafale mai Ikea, ae tasi lava le lapataiga - e te manaʻomia le aoina o mea na e faʻatauina. Mo nisi, o lenei o le a le o se faʻafitauli, ae o se tasi e tatau ona sailia le fesoasoani a tagata faʻapitoa. E tusa ai, o lenei mea e aofia ai tau faʻaopoopo.

Faʻalelei foliga mananaia

Faagaioiga

Tuʻufaʻatasia ma elemeni teuteu eseese

Eseese o ufiufi ma aluga

Tulaga eseese

Faʻataʻitaʻiga lauiloa

O le vaega o Ikea sofas e tele, ae o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e sili atu ona lauiloa i tagata faʻatau. Nei lava tele tetele modular fausaga, compact monolithic oloa faʻatau mo potu malolo ma umukuka. A filifilia, tele tagata faʻatau faʻalogo i le gaugauina auala. O le igoa e ofaina le tele o suiga suiga - o loʻo taua i le laulau.

Se ituaigaFaʻamatalaga
DolphinSili ona masani ona maua i tulimanu faʻataʻitaʻi. O faʻamau faʻapitoa e faʻapipiʻi i le vaega mai totonu. Ina ia suia, e tatau ona e tosoina i luga i latou, ona agai ia te oe lava. Afai e faia mea uma saʻo, o le vaega o le fausaga o le a faʻasolosolo ma tu i tafatafa o le nofoa.
MaliegaIna ia mafai ona tatala le sofa, e tatau ona faʻalauteleina i le tosoina i luma. A maeʻa le faʻaopopoina, o le faʻavae e faʻalagolago i vae feaveaʻi e solo i fafo i le taimi o togafiti.
Farani moega gaugauA tatalaina, e liua i se moe vaega, aofia ai o le tolu vaega. Ina ia faʻasaʻoina, toso i le pito o le nofoa.
EurobookO le nofoa e tatau ona tuleia i luma i luga o roll-fafo casters. I le iʻuga e maua ai, e tatau ona e faataatia le pito i tua o le sofa.

A filifilia ni sliding meaafale, oe tatau ona amanaʻia le faʻataʻitaʻiga o le potu. A maeʻa suiga, o le fausaga e le tatau ona nofoia autafa, e manaʻomia e lava le avanoa avanoa.

I le filifilia ai i le gaugau auala, oe tatau ona filifilia se faʻataʻitaʻiga o le a foliga fealofani i totonu, pe a tatau ai, o le a avea o se faʻaopoopoga nofoaga e moe ai. Filifiliga lauiloa:

  1. Solsta. O le sofa e mafai ona gaugau i fafo e fausia ai se sili atu moega. O le seti e aofia ai se le mafai ona aveʻesea le ufiufi faia i le siʻosiʻomaga-mea lelei mea. E le fautuaina e fufulu, faʻapaʻepaʻe pe faʻaaogofie oloa e faʻamama ai. O le oloa e puʻupuʻu, o lea o le a ofi fetaui lelei i totonu o se tamai potu. E mafai ona tuʻu uma i le umukuka ma le potu malolo.
  2. Bigdeo. O se moega sofa ma nofoa e lua. O le a le faigata ona faʻalauteleina. E i ai se faʻamau i lalo o le nofoa e mafai ona faʻaaoga mo le teuina. O le ie o loʻo i totonu o le aoga efuefu efuefu. O le ufiufi e le mafai ona aveʻesea, e fautuaina e faʻaoga faʻapitoa agamalu oloa mo le faʻamamaina.
  3. Moega Faʻamafanafanaina faʻalelei ma ufiufi e mafai ona aveʻesea. A tatalaina, o le fausaga liliu i se tolu tolu moega. A gaugau e faʻaalu i luga le avanoa, o lea e mafai ai ona tuʻu i totonu o le umukuka, ma faʻavasega ai totonu.
  4. Yustad. Lenei o se meafale meafale meafale faʻamalositino ma paʻu tapuni. Lenei sofa mafai ona ofi atoa tagata e toʻatolu. E faigofie ona suia le fausaga, o le nofoa minoi tutoʻatasi pe a tatalaina. E maualuga lona tua, o le lagolago lelei lea mo le ua.

Solsta

Bigdeo

Moega

Ystad

O nei faʻataʻitaʻiga uma e tuusaʻo, ae o Ikea foi o loʻo tuʻuina atu i tagata faʻatau le sofa eseesega. E eseese i latou i le tele, ma o le a ofi i totonu uma uma tetele ma laiti potu:

  1. Holmsund. O oloa i lenei faʻasologa o loʻo avanoa i ni ituaiga se lua: saʻo ma angular. O le L-foliga mamanu tatalaina, liliu i totonu o se mafanafana nofoaga e moe ai. E i ai se malologa i le chaise longue lea e mafai ai ona teuina mea moe. O fua o le sofa e mafai ona ofi i le umukuka. E mafai ona loka le ufiufi o le potu i le avanoa avanoa. O le ufiufi e mafai ona aveʻese mo le fufuluina. O le ato e aofia ai foʻi aluga.
  2. Gessberg. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma masani foliga pe i foliga o le mataitusi G. O le faʻaupega e faia i le paʻu, e faʻafaigofie ai ona tausi. O le sofa gaugau i fafo i se moe lelei moe. O 'aluga e faʻatumuina i filo polyester, faʻafetai latou te taofia ai o latou foliga mo se taimi umi. Ikea ofoina lua oloa filifiliga - taumatau ma agavale agavale.
  3. Wimle Mo le potu malolo, tele tagata faʻatau filifilia lenei modular sofa, o vaega ia e mafai ona faʻatulagaina pe a latou mananaʻo ai. O le faʻasologa aofia ai tulaga masani oloa mo 2 ma 3 nofoa, tulimanu faʻataʻitaʻiga mo le oʻo atu i le toalima tagata. I totonu o se potu vateatea, e mafai ona e filifilia se ata e ono nofoa i le foliga o le mataitusi P. O aitema faʻaopoopo e faʻatau eseese.
  4. Monstad. Tasi o faʻataʻitaʻiga faʻatusa. O le sofa mamafa e tusa ma le 130 kg. E i ai pusa e 4 e tutusa gaioiga o se backrest ma aluga. E mafai ona faigofie faʻatasia e aunoa ma se fesoasoani. O ufiufi e le mafai ona aveʻesea, latou te manaʻomia le faʻaeteete faʻaeteete.

Afai o meaafale teuteuina e le masani ona fuafuaina e faʻaaoga e fai ai se moega moe, e mafai ona e vaʻavaʻai totoʻa i malo faʻaaoga. Lenei o le umukuka gaugau faʻamatalaga o Escarbi. O le oloa e puupuu, o lona lautele faʻatagaina le suia e oʻo lava i se tamaʻi avanoa. O faamalu mo sofas i lenei faʻasologa e paee (le sili atu i le 10 cm), o lea e faigata ai ona moe i luga o se moega i taimi uma.

O tagata talimalo faʻataʻitaʻi e le fuafuaina mo suiga masani; ma le faʻaaogaina pea, e vave ona latou le manuia

I Ikea, oe mafai ona filifilia sofas ma se orthopedic base. O le faʻataʻitaʻiga lea a Lycksele Murbo. O le fausaga ua faʻaauupegaina i le feololo faigata maa polyurethane foam faamalu. A faʻamavaeina, o le oloa avea ma se moe lelei nofoaga e mafai ona faʻaaogaina i aso uma.

Holmsund

Hessberg

Wimle

Monstad

Lycksele Murbo

Mea e faʻaaoga

Mo le fausiaina o le faʻavaʻa, tagata gaosi faʻaaogaina uamea, chipboard, fafie. O le faʻavae mafai ona faia mai le tasi mea pe mai le tuʻufaʻatasia o uma. I ituaiga o laʻau, e masani ona faʻaaogaina le paina. Mo upholstery, uma taugata ma taugofie ie o loʻo faʻaaogaina. O le ufiufi mafai ona tele ituaiga:

  1. Ituaiga ie. Mai ie faaaoga: veloveta, polypropylene, gaosi mea ma le faʻaopopoina o ie lino, vavae, silika, polyester.
  2. Faʻasao paʻu. E faʻagasolo aʻo leʻi faʻaaogaina, o lea e umi se taimi. O le isi aoga o le faigofie o le faʻamamaina ma le tausiga.

Faʻaalia o mea paʻu, e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi, o loʻo faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasia o laʻau ma uʻamea. E tasi le fafie e ono fetaiaʻi. O nisi fausaga elemene e faia mai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, tua poʻo lima.

Mo le umukuka, e sili atu le filifilia o faʻataʻitaʻiga ma mea e faʻaaʻe i luga e faigofie ona fufulu. O se filifiliga talafeagai o le a avea ma mea e gaosia mai paʻu. Tusa lava pe eleelea sea sofa, e faigofie lava ona avatua i ona foliga tuai. Mo potu malolo, o ie-ufiufi oloa e talafeagai.

Faʻasao paʻu

Ituaiga ie

Paʻu tuʻufaʻatasia

Mamanu ma lanu

Ikea ofa atu i tagata faʻatau oloa maualuga-lelei, faʻaonapo nei faʻataʻitaʻiga e ofi i totonu o soʻo se ata. Fans o hi-tech, minimalism, loft style o le a mautinoa lava filifilia meaafale meafale mai le lisi e fetaui ma latou. Toeititi lava o sofas uma e i ai malu, e le faapito lanu e ofi uma i totonu:

  • lanu efuefu;
  • beige;
  • sukalati;
  • moli piniki;
  • lanu enaena;
  • lanu paʻepaʻe.

E i ai sofa ma nofoa faʻaletonu i lanu susulu, mo se faʻataʻitaʻiga, burgundy poʻo lanumeamata mama. Meaafale mai Ikea e matua eseʻese e mafai ai ona faigofie ona e filifilia se oloa e fetaui ma soʻo se tisaini. Fesuiaʻiga i lapoʻa faʻatagaina oe e filifili ni faʻataʻitaʻiga mo potu eseese, mai laiti i le lautele.

Ikea sofas o meaafale na faʻamaonia lelei ia lava. O oloa o lenei ituaiga o loʻo manaʻomia tele ona o latou tulaga lelei, faʻagaioiga ma gafatia. I se faʻaopopoga, faʻaaogaina o le lugalaina lisi, tagata taʻitasi mafai ona mauaina le manaʻoga faʻataʻitaʻiga ma isi mea teuteu muamua.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: IKEA SOFAS COUCHES LIVING ROOM FURNITURE HOME DECOR SHOP WITH ME SHOPPING STORE WALK THROUGH 4K (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com