Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o le filifiliga o lavalava fausia-i totonu o potu mo le poletito, filifiliga oi ai nei

Pin
Send
Share
Send

Toe faʻaleleia ma toe lipea o se polotito e masani lava o se suiga maoaʻe i foliga vaaia o se potu tuʻuina atu. Ina ia faʻaaoga tatau le avanoa, oe tatau ona filifilia le saʻo headset. O se tasi o mea e sili ona talafeagai o meaafale o se fale teu ofu i luga o le poletito, lea o le a fesoasoani e faʻatulaga mea ma nanaina i latou mai prying mata.

Lelei ma le lelei

Nisi fale mautotogi mananao e tuʻu le poletito avanoa, na o le faamaeaina o le faamaeaina o galuega. O lenei fofo e mafai ona malamalama - o le laʻititi o le poletito e le faʻatagaina ona faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. O isi, i se isi itu, taumafai e faʻatautaia ia sikuea avanoa i le agavaʻa e mafai ai. O meaafale fausia-i totonu, e aofia ai lavalava, e i ai le tele o tulaga lelei, e aofia ai:

  • agavaʻa - e mafai ona fetuʻunaʻi le fausiaina o meaafale meafale i luga o le poletito mo soʻo se manaʻoga. O le mea taua o le filifili muamua o le a tuʻu i totonu o le kapeneta. Latou te masani ona teuina avanoa mo le taumalulu, nisi mea faigaluega a le fale, e oʻo lava i tusi. I le faʻatulagaina o se tamai potu tusi i luga o le poletito, e mafai ona e faʻaaluina le taimi iina mo le tele o itula, ae o le mafuaʻaga o le eria o le a le suia;
  • sefeina avanoa - ina ua maeʻa le mamanu o totonu-lavalava lavalava luga o le poletito, ma fesiʻitaʻi nisi o mea mai isi potu i totonu, na mafai ai ona tuʻu meaafale mo se isi faʻamoemoe i le fale mautotogi, ma sefeina avanoa mo ia;
  • avanoa - o ituaiga o faʻataʻitaʻiga e maualuga lona tulaga ma e talafeagai le tau. E le tau tau totogi e le tagata faʻaaoga se mea taugata mo meaafale a le kapeneta. I se faʻaopopoga, oe mafai ona faia se totonu-ofusa ofu oe lava i le tusiaina o se oloa ata ma faia le talafeagai fua.

Soʻo se fasi meaafale, faʻatasi ai ma plus, e i ai ni minus. O le kapoti kapoti i totonu e ono le lava le avanoa. Loloto papaʻu faia ia lava lagona pe a le kapeneta manaʻomia e faʻatumuina i tele tele aitema. O le feeseeseaiga i le va o le sitaili o le fausia-i le faʻataʻitaʻiga e mafai ona le lelei afaina ai totonu o le poletito, peitaʻi, o lenei mataupu e foia e le faʻaeteete filifilia o lanu.

E taua le mafaufauina o meafale fale e faigata ona suia ma toe faʻafou. Afai na filifili e faʻapipiʻi le kapeneta i le puipui, e tatau ona malamalama o le suia o lona tulaga e mafai naʻo i le taimi o le toe fuataʻiga mulimuli ane.

Eseese

Ae e te leʻi faʻaaogaina ni ofu i luga o le polotito i se fale fogafalelima, e tatau ona e malamalama i ituaiga o faʻataʻitaʻiga. E mafai ona faʻavasegaina i latou e tusa ma tulaga o loʻo mulimuli mai:

  • e le tatalaina faiga;
  • i foliga ma le lapoʻa;
  • i le faʻatumuina;
  • i mea o gaosiga.

Sei o tatou mafaufau i vaega taʻitasi i auiliiliga, faʻamatalaina ituaiga o fausia-i totonu o ofu.

Tatalaina faiga

O se foliga mai fafo matagofie meaafale oloa o le a faʻafiafiaina tagata e ana, o lea i luma o le filifilia o se faʻataʻitaʻiga, e aoga le iloiloina o le ituaiga o faitotoʻa tatala. Faʻamoemoeina i le vaega o le polotito, ituaiga eseese o fusi o le a talafeagai pe leai foi. O aso nei, o mea fau meafale fau fale e faʻaaoga e faʻafou ai ofu faʻatatau i faitotoʻa nei:

  • taupega - o se filifiliga masani. O se lavalava fausia-i totonu mo se poletito ma faʻamalama faitotoʻa mafai ona vaaia i le ata oi lalo. O le a faigofie ma taugofie le faia o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga, ae e faigata ona ofi swing faitotoʻa i totonu o le poletito ma se tamai avanoa. O le a latou manaʻomia faʻaopopo avanoa e tatala ai;
  • faitotoʻa faitotoʻa - o lenei ituaiga o masini e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o ni nai faitotoʻa, pe a matala, gaugau i le tasi maliega ituaiga. O se lapoʻa faʻaopoopo o sea faitotoʻa o le sefeina avanoa i luga o le poletito. I se faʻaopopoga, pe a seʻe i fafo, e le alu i totonu le faitotoʻa, ae matala i fafo, o le mea lea, o totonu o le kapeneta e leiloa. O le isi lelei o le zest i totonu o totonu. I le faia o se faitotoʻa mai le perforated meaafale laupapa, oe mafai ona faʻaopopoina se faʻasoa o le tulaga muamua i le sitaili o le poletito;
  • faasee pupuni - o le a sili ona lelei e faʻapipiʻi se kapeneta ma faitotoʻa o lenei ituaiga luga o le loggia pe afai o le polotito faʻamalama feagai le la susulu. O le fausiaina alumini o le a fesoasoani puipuia ai totonu o meaafale mai le pefu ma le la. O faasee pupuni e laʻitiiti i le tele ma e le tele se avanoa;
  • potu faitotoʻa - o le sili ona lauiloa filifiliga i tagata filifilia '- o le mamanu o faitotoʻa o le fausia-i totonu o afeafe o se potu. E taua le malamalama iinei: ina ia mafai ai ona faʻaoga saʻo le masini faasee, e manaʻomia le lava o le lautele.

Fautuaina e le au mamanu le filifilia o le ituaiga o faitotoʻa e matala ile fua ole poletito.

Ulugaliʻi

Faasee faasee

Haremoni

Swing

E ala i fomu

Afai tatou te talanoa e uiga i tulaga masani o polotito o le iva fogafale potu potu, ona le mafai lea e le potu mitamita i lona tele. E masani lava o le vaega lea o le 2 sq m ma e le mafai ona tuʻuina i ai ni meaafale tetele. Talu ai o le poletito lava e masani ona faia i se faʻatafafa foliga, ona tatau lea i le kapeneta faʻailoga talafeagai.

Nisi fale maualuluga fale nonofo faʻataʻamilomilo poʻo tulimanu o poletito. O le a avea ma faʻafitauli le faia o meafale fausia-mo se ituaiga loggia le masani ai. Ae ui i lea, e i ai lava se auala i fafo atu - ia faia fata oe lava, fetuʻunaʻi le fua o le oloa ina ia mafai ona e faʻapipiʻi se faʻatafafata faitotoʻa.

E faʻavae i luga atu o mea ua taua i luga, e taua le faʻamaeʻaina o fale tuʻu i totonu o le fale e le sili atu i le 1 m lautele ma le 40-50 cm loloto.

Ina ia faʻaopopo se paʻi i le potu, e mafai ona e filifiliina se ofu tuʻu totonu e tuʻu faʻafofoa fata itu. E mafai ona faʻaaogaina e faʻaputu ai mea teuteu poo tusi e fiafia iai. A faʻapea e faʻatagaina le avanoa, e faʻaauupegaina e tagata e ona ia ofu e faʻatafatolu tafatolu - o lenei filifiliga e talafeagai lelei mo le loggia i totonu o le atunuʻu. O se ata o se tafatolu fausia-i totonu ofusa e mafai ona vaaia i lalo.

E ala i le faʻatumuina

Ina ia mafai ona faʻaaoga tatau le avanoa i totonu o meaafale fau fale, e fautuaina e faʻalatalata atu i le filifiliga o le faʻatumuina mo le faʻataʻitaʻiga. Seʻi o tatou faʻailoaina le faʻavae faʻavae o ia oloa:

  • faalava i totonu fata - fausia-i totonu ofusa ofu e masani ona faʻaauupegaina ma nei elemeni. O loʻo tu i latou i maualuga eseese mo le teuina o aitema ma le aotelega ma laiti laʻasaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o sea kapeneta e talafeagai le tuʻuina o se gaugau laupapa uʻamea poʻo se masini faamago - latou te manaʻomia ni fata maualuga. Mo le faʻasao mo le taumalulu, e aoga le saunia o fata o maualuga eseese, talafeagai mo fagu tioata;
  • drawers - o lenei elemeni mafai ona atoa fausia-i totonu pe i ai se eseʻese luma tutoatasi o le faitotoʻa kapeneta. O mea e fai i totonu ole fale, o ie e teu i atigipusa;
  • mezzanines - tu i le pito i luga o le kapeneta ma fuafuaina e teu mea e le manaʻomia mo aso uma faʻaaoga. O ulo, pakete, masaesae ua tuʻuina iinei;
  • tatala fata - o lenei elemeni e faʻaaogaina e faʻaauupegaina ma le faʻaeteete mafaufauina meaafale oloa. Ina ia aua nei faʻalavelaveina fata i le tagata faʻaaoga, ua latou faʻapipiʻi latalata i le faʻamalama o le poletito;
  • paelo - e manatu nisi e ana - pe aisea tatou te manaʻomia ai se faʻamau i le pusa tu i luga o le poletito? E tautua foi i se aoga aoga. E fautuaina e faʻatautau iinei ofu tuai ma solo. Mo le faʻaaoga tatau i luga o le pa, oe mafai ona faʻatulaga le teuina faʻaaogaga faʻaaogaina faʻapitoa carabiners fealualuaʻi i lea taʻaloga.

O le faʻatumuina o le kapeneta i luga o le loggia faʻamoemoe i taimi uma i mea e fiafia i ai tagata e ana, o lea, ao le i filifilia, e tatau ona manino lau filifiliga: o le a tonu le mea o le a tu i le poletito oloa.

E ala i mea o gaosiga

A filifilia le mea mo le gaosiaina o le kapeneta, e taua le mafaufauina o le mea moni o le susu tetee o meaafale. O le poletito o se nofoaga o loʻo i ai le susū ma le matagi. O ia tuʻaiga e le fesoasoani i le umi o le olaga tautua o le kapeneta e faia mai le puipuia puipuiga mea.

O tagata gaosi po nei latou te faʻaaogaina mea nei mo le kapeneta kapeneta:

  • palasitika;
  • laupapa laupapa chips;
  • laupapa masani;
  • uamea

O le palasitika e faʻapea o se mea aoga, taugofie ma anagata meaafale. Ona o le lautele lautele o lanu, o le a le faigata ai ona filifili se oloa mo totonu o le poletito. Ae ui i lea, o mea masani mea na i ai se drawback - ma le faʻaauau pea ona malamalama i le susulu o le la, o le palasitika mu i fafo ma leiloa lona susulu. I se faʻaopopoga, o mea e le o teteʻe atu i masini faʻaleagaina.

O laupapa papalagi, faʻapea foʻi ma a latou paipa tuʻuina i lalo, e talafeagai mo soʻo se ituaiga o meaafale. Latou i ai le tele o ituaiga avanoa, e aofia ai: aoga, teteʻe atu i fafo itu, faigofie o le tausiga, o se tele filifilia o lanu.

Natura laʻau tele mafai mafai ona tatalia avega mamafa, o le mea lea, o le tele o apa ma avanoa e mafai ona teuina i totonu o sea kapeneta. E foliga lalelei le fafie ma faʻapipiʻi mai se manogi umi. Pau lava le toe faʻafitauli o mea masani o le latou tau.

Faamalosia palasitika po o uamea fausaga ua faʻateleina malosiaga. Latou te puipuia mai aafiaga mai fafo, ae le o aʻafia e le susū. O le uta aveina tulaga o le tasi fata e oʻo i le 40 kg. O mea e faigofie ona fufulu ma tetee i suiga o le vevela. A filifilia le mea mo le fausia-i le kapeneta, ia mautinoa ia lava faʻatuatuaina ma talafeagai mo teuina manaʻoga.

Faʻaata

Palasitika

Wood

Laupapa

Faʻatulagaina tulafono e amanaʻia ai le tele ma foliga o le poletito

O le ituaiga sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o ofu tuʻufaʻatasia ua avea ma ona nofoaga latalata i le faitotoʻa o le poletito. O iina e i ai sina mamao fuafuaina mo le teuina. Afai e leai se nofoaga faapena, matou te fautuaina oe e te mafaufau i tulafono masani mo le saʻo o le faʻatulagaina o oloa:

  • latalata i le faʻamalama - afai o le tulimanu o le potu faʻamalama pa i le puipui o le loggia e leai se tau, ona fautuaina lea e faʻapipiʻi le kapeneta iina. Ona o lona mamanu atonu e fai si eseʻese: i lalo o le faʻamalama lava ia, e tatau ona e faia se tamai laulau, o le faʻaauauina o le fausia-i kapeneta;
  • i le tulimanu - faʻatulagaga o le tulimanu faʻataʻitaʻiga o le a faʻatagaina oe e faʻaaoga saʻo le avanoa pe a fai e le talafeagai mo isi meaafale. O le filifiliga e talafeagai foi mo balconies ma beveled tulimanu, o se ata e mafai ona maua i lenei mea.

O lavalava na fausia i totonu e mafai ona faʻatauina ua uma ona saunia, pe mafai foi ona e faia e oe lava ia. O le filifiliga pito i sili ona lelei o le fausiaina-i totonu o drywall niche ma fasipepa faʻata. Tausiga taimi o le oloa ma le filifiliga o susu-repeleti mea o le a matua faʻalauteleina ai le ola o le kapeneta.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Red Tea Detox (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com